I'm dreaming...

Jag lever en dröm.

Ibland är det en dröm som känns för bra för att vara sann, ibland känns det som en mardröm.

Ibland kan känslan vara obeskrivlig, ibland känner man många känslor på en och samma gång.

Man blir sårad, men blir lycklig.

Varför måste allt vara så komplicerat?

Varför kan man inte göra allting rätt alltid?

Varför oroar man sig i förtid?

För att göra framtiden rätt. För att göra framtiden säker.

<33

Skolstart!


Nu har skolan börjat! Vet inte om man ska säga att man äntligen är tillbaka eller att man inte har saknat den. Jag är nöjd med mitt val av gymnasium och klass än så länge. Sen får man ju se hur det blir. Min klass verkar i alla fall väldigt bra och vi har kul ihop.

Idag har inte gjorts så mycket. Handlade en el-tandborste eftersom jag råkat ta sönder den gamla. Just nu känns det lite trist att jag inte gjort så mycket under dagen, men får se till att göra desto mer imorgon.

Jag känner mig väldigt shoppingsugen just nu. Det känns lite jobbigt eftersom jag inte har så mycket pengar just nu. Dessutom hade jag kollat in ett par riktigt fina jeans som jag ville köpa och så såg jag nu att en klasskompis hade dem. Så blev lite 'avis' att hon hade de jeansen.

Usch! ser att min dator är ganska så ner-smuttsad. Det känns inte så fräscht precis!!! Aja, jag får väll torka av den med en trasa eller något sen...
Å INTE göra som jag gjorde med min gamla mobil. (Dränka den i vatten å såpa=P) 

Nu när man börjar komma igång med skolan och allt sånt igen så måste man ju oxå börja träna(för oss som inte har hållt igång så mycket under sommarlovet.). Känner bara att jag måste bli av med en del man laggt på sig under lovet. Men man får se det från den goda sidan. Nu är jag utvilad och har nya, starka krafter att ge på träningen. Såg denna youtube-film:

http://www.youtube.com/watch?v=PQYYM6t8Qfk

Riktigt bra träning för rumpan. Den kan ju vara bra att träna upp.  ;D

Funderar på att färga om mitt hår eftersom det ser så rått/orange färgat när solen skiner på det. Så det får nog bli en mörkare brun, eftersom mitt hår antagligen har påverkats mycket av solen. Och någon som har färgat håret som det nu har pratats om är ju Blondinbella! Hon har färgat lite mörkblondare. Men om hon skulle färga till brunett har jag kommit på Värsta Bästa namnet åt henne! Då kan hon kalla sig brunett-fia!!! Skulle passa så bra!!



Blondinbella, foto från citty.se



Dagens ascesoar: liptreatment som får läpparna stora och fylliga
Dagens nya låt: 'Singel och sökande' med
Dagens sköna låt: '7 things' med Miley Cyrus
Dagens syssla: läsa en bra bok





Jag, här i brnt fint hår

Det var allt för mig i detta inlägg. Hoppas studierna går bra!

Pussar och kramar från Lenne<33


Hej sevejs! ...30/7

Hej sevejs!
Idag har det varit en ganska bra dag. Lite växlande, men dt har hänt en del och gjorts en del saker. Så mer bra saker har hänt än dåliga, alltså en bra dag :D

Jo, inatt sov jag i mitt nya rum för första gången. Kändes lite underligt och min säng var inte riktigt sådär 'underbart skön' men men, jag har saknat den. Nu är mitt rum nästan helt färdigt, bara lite nya möbler ska in. Ett nytt skrivbord och en bokhylla å en spegel mm. 

Vaknade idag och började morgon-grubbla lite för mig själv. Typiskt mig. Inte bara för att jag är så osäker på mig själv, som nu har sårats ännumer. (Tänker inte skriva någon lång uppsatts om det, men ni kan fråga annars.) Utan också för att jag kan känna att jag måste fundera över mycket och reda ut saker jag annars inte har tid/ tar tid att reda ut med mig själv. 

Så kollade på min mobil och såg att en kompis hade ringt till mig. Jag hade det i minnet men ville bara få en del saker klara innan jag skulle ringa upp igen. Skulle fixa en gammal nyckelhållare. Jag ska alltså slipa bort gamla färgen och måla om den i vitt och svart. I zebramönster!! har det lite som tema i mitt rum(men det är bara några saker som är zebrafärgade.)

Så, när jag har slipat bort en del av färgen och tog en paus. Ringer upp kompisen. Ring, riiing, rrriinng.

- Hallå?
Jag:   - ehh... Heej. Du hade ringt??
- Hade jag?? Men inte till din telefon va??
Jag:   - Ehh.. Joo,
- Jaha, men vem e du då??
Jag:  -Jag är ...(namn)...
- Jaha men jag skulle ringa till (kompisens namn). Jag är nämligen (kompisens namn)s pappa.
Jag:  - Ahhhaa...

Haha, det blev bara liite pinigt. Men jaja, lika bra att jag fick prata med min kompis pappa.  :P

Senare på dagen åkte jag till polisen. Blev arresterad för att knarklanga.. : ( 





Haha! nej, skojja bara! Jag skulle ha ett nytt pass. Ska ju åka till Malta till hösten : P

Åkte senare till centrum för att köpa bl. a. kalendrar. Så jag köpte två stycken. Kan ju behövas till skolstarten. Tråkigt att tänka på det men bättre att vara förberädd än att komma och hamna efter.




Jag erkänner att jag...
Känner mig lite orolig inför starten av gymnasiet men igentligen är det inget man behöver oroa sig för! 
Om man bara klarar sig är det ju bra!
 



Avril Lavinge, Bild lånad från
werkshop.com


Diss: Sprida falska rykten!!!
Hiss: Killar!!! och då är det inte killar som människor(ting) utan deras sätt att agera. Älskar att se hur de reagerar!!
Artist: Avril Lavinge 
Dagens accesoar: Kalender




Det va allt för mig

Puss och Kram från Lenne<3

RSS 2.0