Uppdatering från veckan

Heej!

Ska bara skriva först, för er som inte sett mig på ett tag.. Jag har färgat håret!! :D
Det är nu möörkbrunt, and I love it! Brunett så hett! hihi.. Känner mig lite mer 'Rock' nu! Å det känns superbra!:D

Är lite sjuk just nu och tycker det är jättejobbigt. Man sitter i klassrummet och näsan rinner, ömmar av alla 'snytningar', man hostar, halsen värker och man har ont i huvet osv. Därför gick jag hem innan sista lektionen idag. Jag skulle haft svenska men kände mig helt enkelt för trött och sjuk för det. Nej, nu får det vara nog om min höst-förkylning!(förhoppningsvis!)

idag fick jag mitt HM-kort! Blev jätteglad för det. Så nu ska jag riktigt handla loss på HM! haha... kanske inte jättemycket... jag får se ;P



Idag när jag gick hem var det ett jättegulligt barn som började prata om mig. Han pratade med hans storebror som skulle hämta honom och då råkade jag höra lite. Han va jättesöt! Guud va jag gillar gulliga barn asså! Det ger en livsglädje.

Imorgon fredag, ska jag på kräft-fest. Hoppas det blir gott och att man har roligt! Vi har det nästan som en tradition i våran familj att gå på den festen. Jag tycker att den är trevlig. Den brukar vara det.

Nästa vecka känns det som jag kommer ha fullt upp med att träffa kompisar. Kunde ju inte möta någon av dem denna veckan eftersom vi hade ganska mycket läxor och så är jag ju förkyld. :(







Dagens accesoar: My shooes:P Mina skor med Marilyn Monroe! Those rocks!
Dagens låt: 'I love you always forever' med Donna Lewis


Pussar och kramar från Lenne<33

Pinsamt eller?!?

Tjenare!

Just nu känner jag bara såå för att kolla på 'Twilight'! vet inte excakt varför men känner att jag vill krypa ner i tv-soffan å mysa lite med en skön filt å kuddar.


Bild lånad från: 67.115.155.34/teen_blog/?paged=2

Känner att jag vill flytta. Långt här ifrån den här hålan. Jag älskar huset, men allt det andra... Vill bara få en ny start någon-annan-stans. USA? Kankse Los Angeles?? Eller någon annanstans i Sverige? Skåne?? Göteborg? Känner mig bara så trött på den här hålan. Trött på mina föräldrar.


Idag kom jag försent till lektionen. Var helt inställd på att jag skulle ha Kemi som första lektion. Stod och bankade på klassrumsdörrar. Sedan gick jag där ifrån för jag tänkte att jag hade missat tiden och då var det kört.

Efter en liten stund sms:ar en klasskompis och frågar om jag kommer. fick då reda på att vi hade matte, och i ett helt annat klassrum som ligger i en annan korridår än de klassrum jag stått å bankat på. 

Lite komiskt kan man väll säga. Som tur var så var de klassrum jag bankat på lediga och ingen hade lektion i dem(tror jag=O).


Bild lånad från:   www.netdoktor.se/overvikt/?_PageId=288  



Bild lånad från:  www.alltomlchf.se/maten/gronsaker/     


I kväll handlade jag också till middag(sallad) med mamma. När vi står där i kön känner jag att en kille står bakom mig(dock ej någon jag sett förut). I alla fall, Kön går saaakta frammåt och till slut är det vår tur.
- Packar du?? frågade mamma.
-mm, sa jag lite tyst. Jag går fram till där varorna samlas, tittar upp, och ser att en gammal klasskamrat står i kön.

Piinsamt! men det blev värre! Jag märkte att våra blickar möttes. Jag tänkte: Vad ska jag göra?? Vinka lite lätt, eller ska jag bara skita i honom? Då såg jag en scen framför mig;

Jag står och råvinkar med armen och skriker ut den här personens namn! Snacka om att göra bort sig(fast som tur gjorde jag inte det).

En annan scen var som en ursäkt:
Han säger:
- Jag såg att du kollade på mig.
Jag:
- Nejdå, det var inte på dig jag kollade. Det var på den snygga killen BAKOM dig!

Jag "sket" i att vinka eller något sånt till honom. Men det väärsta av allt var att eftersom jag skulle göra sallad, hade jag köpt mycket grönsaker. Han i kassan var lite "trög" och alla grönsaker skulle ju vägas och slås in och i och med detta bildade vi mer kö.. Så de va 'tvungna' att öppna en ny kassa. DET var pinsamt, plus att min gamla klasskompis då stod i kön!


Jaja, ska kolla om det är något bra på tv nu, hörs sen!

By Bitches, love ya!

Hugs from Lenne<33


Soc. nästa??

Heej!

Skriver bara lite snabbt. Kände bara att jag var tvungen att skriva något.

Sitter och rockar till en låt. Idag har jag haft det bra i skolan och så... men det har varit en lång dag, och plus så har jag kören efter skolan, så det blir långa torsdagar för mig.

Åhhh... Malta, jag kommer längta ihjäl mig!

Känner att det är det ända i princip som jag ser fram imot just nu.

Jag känner att jag har lite för mycket kärlek i mitt hjärta, någon som vill köpa?? HAHA!! nej, men jag känner faktist att jag på något vis har för mycket kärlek, om man nu kan ha det. Så jag blir galen.

Jag får "utbrott" ibland. Då får jag agressiva tankar om att göra saker mot andra.. Jag kankse låter som värsta soc-fallet, men så är det nog inte riktigt,..

Men ett excempel; Idag var det en kille som sa ett speciellt ord, och upprepade det hela tiden, för han kom inte på själva namnet han igentligen skulle säga. Då fick jag en tanke: "Jag vill bara sååå kasta den här pennan (som jag höll i handen) rakt på honom, och träffa hans ansikte!" då hejdade jag mej med; "Nej, Lenne! Lägg ifrån dig pennan! Lägg ifrån dig pennan! Du får inte kasta pennan på honom!" Och så la jag pennan på bänken. Detta kan tyckas vara värsta lilla saken, men det känns annorlunda för mig. 

Jaa, det va det det. Känner mig ganska trött nu och vill sova. Längtar till helgen, så man kan sova lite:P
Och såklar shoppa lite också:D




Jaa! det hurrar vi för! Jippie! Lenne loves shopping! 

Lenne <3 Shopping = Sant

Brorsan fyller ju år, så det blir väll lite party, party!

Aja, ska sminka av mig nu,

Pöss pöss från Lenne<3

 


RSS 2.0