Utkast: Mars 24, 2010

Heej!

Gud vad det är jobbigt ibland! Jag vet att jag inte skriver så ofta, men så här är det för mig. Ibland händer det jättemycket och då har jag oftast tufft skolarbete samtidigt, vilket gör att jag inte hinner med att skriva just då. Sedan när "alt är över" och det är lugnt igen att börja skriva, så kommer man inte ihåg de där guld-klimparna man kunde skriva om. Eller också känner jag helt enkelt att det saken eller händelsen blivit pass´e. 

Nu känner jag i alla fall att jag har lite tid att skriva. 

Idag var jag i skolan. Vi började tidigt och igårkväll trode jag verkligen inte att jag skulle orka gå till skolan så tidigt eftersom jag var uppe till över midnatt för att skriva klart en himla uppgift. Det gick inte så bra, men ska bättra på den lite nu, eftersom läraren inte "tvingade" mig att lämna in. 

Idag fyller min kompis Anna 17 år! Grattis Gumman, och en puss från mig! :D

För "ett tag sen" (Tiden är hemlig) var jag i småland. Jag hälsade på min kusin och hade mcket trevligt! Vi chillade mest bara men det var ändå roligt att få vara med henne lite. Vi spelade ett spel som jag hade köpt till dem i julklapp. Det var ett frågespel om sex, kriminalitet, vardagliga saker och ännumera sex. Haha.. Japp, vi fick en rejäl dos av det...

  Nåja, nu ska jag gå och sova!

Pussar och kramar från Lenne<33
 

I'm back!

Hej hej!

Är hemma från Norge nu. Kom hem igår kväll. Det har varit en mysig och härlig vecka med skidor nästan varje dag.

Kommer skriva ett till inlägg senare,

Puss och kram från Lenne<3

RSS 2.0