24/7 Fredag med ett NEJ

Hejsan Svejsan alla läsare små!

Kom hem igår kl.22.25. Satt i bilen från ca kl.11.00 - 22.25 i streck med några pauser i mellan. Va så himla jobbigt. Men ändå skönt att komma hem till min efterlängtade förort. Fast igentligen är det mer Stockholm jag har saknat.

Så, vad har lenne gjort under veckan då??

Joo det ska jag berätta.

I söndags tog vi bilen upp till Härnösand. Långtråkigt som det är att sitta i bilen.

Men, vi kom tillslut fram. Tog in på  vandrarhemet  som var lika bra som hotell. Dessutom hade vi rabatt där så det blev mycket billigare. Det gillar vi!
Delade rum med broshan ( lite jooobigt). Vi somnade vid midnatt ungefär.

På måndagen åkte vi iväg mest bara för att kolla runt på liteolika ställen. Vi åkte bl. a. till Minnemanne som är ett världsarv där de samlat massa gamla prylar från världen över. Några saker var t.ex. ett tåg, några hus som de tagit ner och sedan byggt upp där igen, Flygplan, trumbåner och en massa annat. Gick på ett fik där på Minnemanne. Tog en sorts chokladkaka och en varm choklad, var så sugen! Senare åkte vi vidare runt för att kolla på lite andra sevärldheter.

Till slut åkte vi hem till Härnösand. Vi lämnade lite saker på våra rum och gick sedan på Kina-restaurang. Där åt jag en 
4-rätters med vatten. fick därefter friterad banan med glass och något som jag tror var sirap.

På vägen hem(till vandrarhemmet) skulle vi handla lite och då när vi går där, är dt några i min egen ålder som frågar om vi vill ha cigg. Jag blev lite besviken på att jag inte hade stannat upp eller på något sätt gjort något. Men självklart går vi bara vidare eftersom jag går med mina föräldrar. Men annars hade det känts som en bra början att skaffa lite nya kontakter även om jag inte tagit imot ciggen, hade man ju ändå kunnat börja prata och så. 

Men, men... Vi går in i affären och handlar och utanför hänger några killar som kollar lite då och då. Inte för att det var på något sätt 'uppenbart' för att ska jag vara ärlig var det nog jag som kollade mer på dem. Vi kom till våra rum och slog oss ner i sängarna för att kolla lite på Beck.
 
I pausen går jag och pappsen en runda i staden och vi ser lite ungdomar som hänger. När vi senare kommer ner på en gata med övergångsställe stannar vi. Det kör fram en bil i gammal modell där några unga sitter. En kille håller ut en mobil ur det öppna fönstret och jag blev faktist lite 'rädd' att han skulle ta bilder på mig. Men jag tror inte han gjorde det för det verkade som om han bara höll ut den så att inte tjejen som satt brevid honom i framsätet som ägde mobilen skulle få tag på den. 

Vi kommer tillbaka till våra rum och ser klart på Beck och går och lägger oss.

På tisdagen åkte vi vidare till Skellefteå
Det kändes lite tråkigt att inte fått några kontakter i Härnösand, för de verkade ganska roliga och trevliga. Men det får man tänka på till en annan gång. Efter några pauser kommer vi till Skellefteå och till våra vänner.
 
Vi gick lite i staden och när vi står där i 'centrummet' ser jag en riktigt fin kille. Han går fram till mig och ler men precis när han är framme så går han bara förbi. DET tycker jag va så himla synd. himla synd assow... Jag hade ingen luft, så därför kund jag inte börja prata med honom. Men jag hoppades att jag skulle få träffa honom igen under dagarna (vilket jag inte gjorde)  : ' (  (Besviken Lenne).  

Onsdagen
Den här dagen besökte vi Rönnskär, där det är fabriker som framställer Koppar. Det kommer också lite andra metaller med i blandningen där de delar upp metallerna bl. a. Guld, Silver och Platina. 
Försökte lyfta en Guldtacka på 12kg men lyckades inte, för den var ganska glatt. Den var typ värld några miljoner =P Tänk om man ändå hade en sådan! :P
Det hände inte så mycket mer den här dagen, pratade mest med våra vänner sedan.

Torsdagen
Resan hem till förorten.
Jaa, behöver jag skriva mycket om dennna dag?!? Sitta i bil, pausa, bil, pausa... och så tog vi en "FIN" Omväg vid sjöar ut med vägen. Åt ialla fall på en jättebra bar. Hemma kl.22.25.

Fredag
Idag har jag inte gjort SÅ mycket. eftersom vi ska bort imorgon med så känns det nästan bra att slappa lite. Vi har lagt lite av golvet idag i mitt rum. Vi åkte till Bauhause för att kolla på golvlister också, för er som vill veta.

En kille undrade om jag ville gå på fest ikväll men jag sa nej, sa NEJ till all gratis öl, sa NEJ till att vara hos någon annan sent på kvällen, jaa, sa NEJ till partylivet. Det kanske var fel eller många skulle nog i det läget tacka JA, men jag är som jag är. Säg att jag är tråkig, Säg att jag är 'Dum' som inte tackar ja till öl, men I don't give a damn thing! I am who I am and I'm proud of it! Och jag har hela livet på mig

NEJ TILL ÖL!!!

Nu har jag inte så mycket mer att skriva så jag säger god natt!

Pussar och Kramar från ÖL-fria Lenne<33





Snabbt inlägg innan resa

Heej!
Skulle skrivit igår men jag han inte eftersom jag tapetserade i princip hela dagen. Så nu är mitt rum nästan klart. Har bara golvet kvar, ek-golv har vi köpt. Kanske lägger in en bild nån gång, när det nu blir..?

Jo, så igår tänkte jag skriva om att jag ska resa bort. Jag ska åka till Skellefteå med familjen. Vi har en bekant som bor där så vi ska åka och hälsa på dem. Vi stannar i Hörnösand på vägen för att övernatta där.

Min vecka:

Idag 19/7

- Vi åker bil till Hörnösand där vi bor på vandrarhem.

 
Imorgon 20/7

- Kollar lite i Hörnösand. (Vet ej om mamma eller pappa planerat något spec). Sover över på samma vandrarhem.

Tisdag 21/7

- Åker med bilen upp till Skellefteå där vi träffar våra kompisar. Vi går en runda i Skellefteå där vi ser oss om. Vi sover över hos Våra kompisar.

Onsdag 22/7

- Vi planerar att åka till någon gruva( Eller var det var... Har inte SÅÅÅ bra koll..) Eller så gör vi vad vi känner för. Sover över hos våra vänner.

Torsdag 23/7

Resa hemmåt. Allternativt stannar vi på något hotell över natten.

Fredag 24/7

Åker hem/ Är hemma.

Lördag 25/7

Fest hos en annan kompis i Uppsala.

Söndag 26/7

Hemma. Får se om jag hittar på något speciellt då.


Packlista för resan:

- Ett par jeans
- Två par shorts varav ett par jeansshorts
- Ett par mjukisbyxor
-  Underkläder
- två st t-shirts
- Några linnen
- En munkjacka
- Ett par sandaler
- Smink
- Skor
- Plattång
- mobil

Okej, tror det va det mesta, Tagit med ganska mycket, men men, kanske skär ner på något, får se..



Oldish bild på mig...


Då tror jag att jag ska upp och se till min packning så jag inte glömmer något, 

Många pussar och kramar från Lenne<3 

17-18 juli

Heej på er!

Som 'vanligt' uppdaterar jag sent på natten så får skynda mig... måste sova lite oxå, så dt kanske blir något stavfel här och där.. men det märker jag väl kanske imorgon..

Idag var jag ju inne i stan och hittade faktiskt lite riktigt fiina saker assow.

Köpte:
- Ett par trekvarts-byxor/ piratbyxor, lr vad det nu kallas... från Zara för bara 49kr!!! Det var rea, och ändå var det inget fel på dem, så jag tror jag fick tag på ett riktigt kap :P

- En kofta som är väldigt tunn men snygg och söt från Manhattan för 149kr. Letade efter en sådan kofta och så hittar man en! Det gillar jag!

- Ett nagellack i lite creme-orangefärg från HM som jag också länge letat efter. Det tog slut på direkten i centrum och jag han aldrig köpa det så nu har jag äntligen fått tag på mitt kära nagellack!
Obs. Kanske lägger in bilder på sakerna nästa inlägg eller så.

När jag va där inne i stan så började en expedit snacka med mig. hon va as-najs! Hjälpte henne att välja musik till affären! Det är inte varje dag man får göra det! (Om man inte jobbar på en affär såklart : P)
Så nu e vi typ 'polare'. Haha.. =P

Jaa, sen när jag kom hem va jag så himla varm å lite svettig så tog å hoppa i plurret. Asskönt! Hela poolen för sigsjälv!
Fick lite mer bränna känns det som också, så jag tackar gud att han gav mig  de solstrålarna!

Vi åt pastasallad till middag och det var gott. Tog äppelpaj till efterrätt som mamma hade gjort. Med vaniljsås.

Sen har jag nog inte gjort så mycket mer idag. tog ett kvällsdopp också=P

Dagens outfit var ett grått linne från Hm, ett lite mer oversize linne från Gina tricot och ett par svarta shorts. -Jaa, det var de som jag spilde den där fyllnings-geggan på men snälla mammsi kunde få bort den fläcken! =D


Hiss: Skysta lr hur det nu stavas... Skysta expediter..  =D
Hiss no 2: Rea!! :D
Diss: Sveriges alla insäckter som kryper omkring och skräms/stör, t. ex. Mygg och - myggbett
Musik: Sorry, men kan partaya till det med fjortismusik, jag menar,... Det är ju ändå fredag/lördag så varför inte?? =P 






Tror det var allt för mig den här gången men

Jag önskar er alla

Många pussar och kramar från Lenne<3

16 juli

Godnatt mina sockertoppar!

Var ute en stund innan ikväll. Hade inte så mycket att göra, så.. och fick en stund för musiken, wich I love<3...

Börjar snart känna mig lite trött, både för att det är sent på kvällen och se är jag trött på en annan sak oxå.
Jo, det är denna solbränne-hets. Det känns jobbigt att erkänna, men jag har kännt en sådan hets om att bli brun. Eftersom alla andra som nu går med högt huvud på stockholms alla gator med bara ben för att visa hur bruna de blivit. Men jag blir inte så mycket brunare än vad jag är nu. Jaja, Det kanske kommer något litet mirakel från himlen, vem vet??

Idag har jag också städat en massa. Städat i badrummet lite, hjälpt mamma lite, med att fylla någon sorts täckningsmassa runt fönstret som man såklart får på shortsen. Det är typiskt mig... så om ni någon gång ser en brunett med en vit fläck på shortsen så  kan det va jag :P

Vad har jag mer gjort idag...? Jag har badat! jo, i vår pool. Det var riktigt skönt nu när det är så varmt.

OKej, så imorgon, fredag tänkte jag åka in till stan och kolla lite på kläder och sånna stuffs... Om man kanske hittar något fint. Mamma fyller år snart så då kanske man hittar något fint till henne att ge. 

Har ni några tips på Vad man kan köpa till sin kära mor??

Vi ska också på teater med familjen. Får se hur det blir. Kan skriva om det imorgon.

Något som jag tänkte på när jag var ute, var att det känns så pinsamt på något sätt att gå över en vältrafikerad väg när bara du som ska över. Alla bilar stannar och bara DU står där vid övergångsstället. Alla i bilarna sitter och väntar på att DU ska gå över och trafiklysena ska slå om till grönt igen. Vissa är stressade andra inte. Men då brukar jag tänka något i stil med 'håll huvudet högt, man måste ju få gå över, varför har de annars byggt ett övergångsställe där..?'

Det är bara sånt som jag tvingar migsjälv att tänka eftersom jag har dåligt självförtroende... eller om det är självkänsla... Har så svårt att skilja på dem. Men, men, good that I'm alive! ialla fall...

Sen har jag märkt en sak när jag är ute. Det är ofta som äldre män kollar på mig. Antingen kanske jag bara inbillar mig (vilket jag hoppas) eller så är det verkligen så. Det är typ män i kanske 30-40års åldern (är dålig på att gissa ålder) som kollar och jag undrar, vad kollar de på?? Varför kollar de på mig?? Inte för att jag stör mig så mycket, för inget har ju hänt, men jag undrar bara varför? Liknar jag deras fru? Liknar jag en porr-stjärna på tv de såg för ett tag sen? Liknar jag deras tonårsdotter eller varför kollar de?

Just nu har jag någon sorts Rosa-period. Tänker nästa allt i rosa känns det som.

Vill ha:
en rosa cyckel
- rosa skor,
- rosa naglar(som jag nu har målat),
- rosa kofta

Ja, mycket vill jag ha i rosa just nu. Men på ett sätt är det bra, för jag har ofta varit en som valt mycket svart. Inta för att jag är emo lr något sånt och säger inte att man är emo bara för att man har mycket svart men jag har valt det mycket för det passar till de flesta färger. Har också varit den här klassiska stilrena tjejen. Så nu blir det väll kanske lite mer 'liv' i mig med mer färger.

Ska nog kolla på ett nagellack imorgon. Vill ha ett nytt, hihi.

Jag känner att jag måste belöna mig med att köpa lite saker imorgon så man får väll se vad man kommer hem med för söta saker.


Oh my god! kollade på lite bilder och såg en bild jag hade gjort i 'paint'. haha.. asså det var en gammal bild jag hade gjort till en kille som jag gillade innan. Verkligen e skum bild får jag säga.. men jag hade väll inget att göra just då antar jag.

Har ni gjort något skummt till den ni gillat någon gång??

Appropå skummt, eller annorlunda. Här är en bild på en skylt jag fottat i Norge:




Där har de tydligen tomten året om^^

Nu funkar det att ladda upp bilder! Jag är räddad!! YES!

Jaja, Med Mitt glada leende på läpparna säger jag god natt!

Pussar och kramar från Lenne<3



Våfflor är väll ingen konst, eller??

Heej igen!
Jaa., Till middag gjorde vi faktist våfflor jag och mamma. En gång misslyckades jag faktist att hälla för mycket smet så det rann över. Det blev ju inte så lyckat precis^^ Men men, övar så lyckas man tillslut  :P

Är ni bra på att laga mat??

Har inte gjort så mycket mer nu ikväll... Tänkte lägga mig nu, så ni får sova så gott!

Pussar och Kramar från Lenne<3

15 juli

Heej alla där ute!
Idag har jag solat lite! jippe!! SOLEN är äntligen tillbaka! Nu är jag glad över det!

Har också målat naglarna.. tyckte det behövdes.

Så nu sitter man här i shorts och ett linne där det står 'on top of the world' på. Tänkte kanska dra ner till centrum bara för att kolla lite och kanske köpa någon liten grej.

Många som tycks fylla år idag... Så GRATTIS till alla er där ute som fyller år idag så glömmer jag inte nån  :P

Känner mig ändå lite uttråkad, för detta lovet har kännts ganska kass. Inget har hänt lixom. Lr... Jaa, jag känner mig bara som en bunden hund här hemma... Antingen kan man välja att sticka ut, vara en dum hund och hitta på ngt skojj tills sent på kvällen, eller så kan man stanna hemma och vara en 'lydig hund'.  Observera att detta bara är vad jag känner och inte alls någon sorts kidnappningsdrama där socialen och polisen måste inblandas.

Tror jag ska hitta på något roligare nu
Kanske skriver ett till inlägg ikväll

Pussar och Kramar från Lenne<3


14 juli

Heej!
Idag har vi äntligen hittat tapeter till mitt rum! Ni får säker se sen på hur mitt rum blev.
Kan ju inte sova i mitt rum nu när vi gör om så får sova i vardagsrummet. Känns nästan lite lyxigare även fast man sover på en madrass på golvet, så finns det en massa yta, och stor tv som man kan kolla på långt in på natten. Det pirrar lite i magen när man ska sova där inne, vet inte riktigt varför men det är  väll för att det är annorlunda än vardagen. 

Just nu har jag bara lust att klippa mig.. mitt hår är lite irreterande eftersom jag fäller så mkt hår. Sen är min lugg helt utväxt och förlång så det blir ofta att jag sätter upp den i spännen eller drar den bakåt med ett hårband eller diadem.
Så jag tror helt enkelt att mitt hår skulle må bra av en klippning. En till omgång färgning skulle nog inte heller vara helt fel.

Jag känner mig helt ouppdaterad med affärernas nyheter nu när man har tapeter och alla färger i skallen. Kläder, smycken, skor, smink, jaa, ni fattar. Allt möjligt.
Vill bara ha mer och mer och mer! Känns som det va jättelängesen jag var i stan.
- My hometown!   


Hör precis nu hur Måns sjunger 'Hope and glory' fast en lugn version.
- Bara sååå söt asså!!! Han är så söt!
 

Idag fyller ju Victoria år!! Grattis får vi säga!

Nu till nånting jag vill klaga på! Jag vet att det är långtradigt och tråkigt att höra hur alla klagar men den här saken är bara sååå fel!
Vädret!
 Vad är det här för väder?!? Var är sommaren? Var är solen?? Det känns ju inte som sommar det här! 
Och på köpet är min cyckel pajj. Jag tänker inte dela med mig av vem som hade sönder den, eller kanske, om ni frågar!:P  

Men, men, Vad är en sommar utan en cyckel...? Jag skulle säga att det inte var så mycket att ha. Så jag är lite sur över det.

Hur tycker ni en klassisk sommar ska se ut??

Dagens låt får bli den låten jag nämnde innan: Måns Zelmerlöv med 'Hope and Glory' (den lugna versionen)

Dagens hiss får bli låtar man blir extra GLAD av.

Dagens diss får bli cycklar som är sönder.

Pussar och Kramar från Lenne<3















 


9 juli

Heej!
Det är sent på 8:e juli:s natt alltså efter midnatt  så dt blir ju 9:e juli. Är ganska sliten nu.
Har inte tränat på länge så man får väll komma på något man har lust att träna med.

Nu håller jag ju på att rensa mitt rum för att det ska göras om och då har jag märkt att det har blivit en del tidningar under åren, gamla Julia- tidningar som ska rensas bort. Jag kollar i en av de som känns som mer än hundra stycken och slår upp sidan där de tipsar om dåtidens "nya filmer". Då läser jag en film som fångar min blick, Penisen och jag. 

- Va?!? Nej, det står ju prinsen och jag.  

Jaa, där kan man ju se hur fel det kan bli ibland... Typiskt mig också att göra sånna "fel".

Dagens låt får bli:

Gyllene Tider med  'Jag vill känna din kropp imot min'

-jaa, den är gammal den med, men en gammal sommarklassiker, ellerhur??

Det var allt för mig nu
Många pussar och kramar från Lenne<3   :P


Snabbt inlägg b-4 bedtime

Heej!
Bara en kortis innan jag ska gå och lägga mig.

Glömde nyheten om michael Jackson. Jag är så ledsen över att han dött och hans musik är verkligen BRA, alltså 
BE-ÄR- AAA!!!.  Tänkte kanske köpa en skiva lr ngt med hnm.. jag vet att det är såå old att köpa skivor på 2000-talet men ja har inte riktigt kommit igång med någon nedladdning av musik än, så är det bara.
I alla fall Michael Jackson är kungen av den sortens musik det säger jag bara, och nu tänkte jag tillägna en låt till honom
som jag tycker att han passar till. Texten säger ganska mycket om vad jag tycker om Michael. Låten är inte av honom själv utan det här är någon annan, men den är till Michael som nu är i himlen.


Born to be alive med Patrick Hernandez

vila i frid Michael!

Från en låt till en annan:

Dagens låt är: 'let's talk about sex' kmr nt ihåg vilka som sjunger och orkar inte kolla upp det, men sök på youtube lr ngt...
Kan annars skriva vem dt är som sjunger i ett annat inlägg.

Det var allt för mig<3

Pussar och kramar från Lenne<3


Solsken från Lenne

Heej!
Just nu är jag på strålande humör, ävenfast klockan är runt midnatt.
Jag har precis kollat in lite av andras bloggar och uppdaterat mig lite i deras världar.
Har inte skrivit på ett tag nu och det kanske blir lite knackigt  med inlägg framöver.
Detta p .g .a att jag ska göra om mitt rum. Vi ska sätta nya tapeter, nytt golv, kanske lite nya möbler och så och då 
blir det nog lite svårt att hinna med att skriva och så... men jag ska göra så gott jag kan för att uppdatera.

Fick en ny mobil nu eftersom jag fick en vattenskada på den gamla...(fråga mig inte hur).
Så dagen jag och mammsi skulle åka iväg för att kolla på mobiler så prövar jag bara att sätta på min mobil en gång innan vi åker. Det kändes ganska meningslöst på något sätt men ändå...
Tror ni inte då att mobilsatan fungerar då?!?  
Jag tycker det är typiskt. Mammsen kom in i mitt rum och fick se att skärmen och allt fungerade. 
Jag bad en stilla bön inombords att vi ändå skulle åka iväg och kolla på en ny, eftersom jag haft den så länge. 
Så vi åker iväg till min stora lycka och jag köpte en mobil 10 min innan affären stängde.
Så nu är lilla Lenne glad :D

Igår så hade jag en fantastisk dag. Jag var med Frida och vi gick på picknick!!! Det va hur härligt som helst. Vi satt i gräset i en park och solen sken. Vi åt mackor och som grädden på moset, som skummet i latten, som fisken i sjön så hade vi köpt Ben&Jerrys-glass :D Den smakade riktigt gott i solskenet.

Efter picknicken gick vi och hyrde film som vi skulle se hos Frida sen. Det blev 'wildchild' och 'Vi hade iallafall tur med vädret igen'.

'Wildchild' var riktigt bra tycker jag och den var inte så lik någon av alla filmer jag sett. Dessutom är det en snygg kille i filmen ;P

'Vi hade iallafall tur med vädret igen' var som en knasig familjekomedi. De två pensionärerna ställer till med problem och knasigheter och deras resa blir verkligen inte en resa med lugn och ro. Det var en kul film att se.

idag har jag inte gjort så mycket, dels beroende på vädret som inte varit på topp precis, utan bara regnat och åskat och sedan dels för att jag vaknade ganska sent.

Fick idag sms från en kompis jag inte hört av på ett tag och han gjorde mig verkligen glad. Han kan ibland vara lite mysterious, fast på ett bra sätt. Han får en att ofta glömma bekymmer och bara skratta åt knasiga saker. Det kan ibland bara kännas skönt att prata med honom. 

Juste, fick brevet om ansökan till gymnasievalet och jag kom in på mitt förstaval!! :D
Jag blev glad över det men samtidigt så kände jag mig inte "överglad". Jag tycker bara att det var bra att jag kom in och så inget mer med det typ...

Har några kompisar som inte kom in på det dom ville och det tycker jag verkligen är synd, eftersom det är den linjen de verkligen vill gå på och även kanske få ett jobb inom den kretsen.

Så det tror jag var allt för den här gången men jag ska försöka uppdatera så bra jag kan nu framåt<3

Många pussar och kramar från Lenne<33

RSS 2.0