Hello again!

hej!

Nu är jag hemma igen efter helgen( kom hem i söndags, men har inte haft orken att skriva...).
Har precis kollat på "Doa: Dead or alive". En girlpower-film vilket jag var sugen på!



 Idag har jag badat i poolen, cyklat en runda och ritat lite. Har börjat teckna och det känns som mina drömmar kommer allt närmare när jag nu har börjat att göra mer saker jag gillar som tex. spela piano och teckna, som nu.

Jag skrev ju att jag firade midsommar på landet i förra inlägget. Vi bjöd ut två vänner också.(Vuxna= :/ (inte så jättekul,...)) 
Vi dansade runt midsommarstången och jag såg en kille där som var läskigt lik en gammal klasskompis. Trode jag skulle tuppa av där ett tag... (haha..)

På lördagen, midsommardagen, åkte vi ut till Öja(Landsort) och kollade runt lite... inte så jättekul det heller... Blir lite frustrerad ibland att man alltid ska ha "the big smile on your lips" i min familj. Åt minstonne har jag fått växa upp med det. Aja, på vägen ut dit, så på båten så träffade vi en "inte så känd kändis som bara 'den äldre generationen' vet namnet på"- kändis. Då var ju pappa bara tvungen att gå över till mig och brorsan och berätta den "förträffliga" nyheten. Han var väll någon gammal rockstjärna... Haha, jag tänker inte berätta vem, då skämmer jag ögonen ur mig!

"Vi hade i alla fall tur med vädret" och jag fick en solrand...


Det syns tydligare i verkligheten+ att det har gått någon dag, eftersom bilden togs idag...

Vi åt gott och drack snapps... Lyssnade på grannarnas konstiga random blanding av hög musik och njöt av solnedgångarna och havet!

Idag åt jag också en bit rabarberpaj som jag hade bakat...


Min super-duper-fina rabarberpaj!

Imorgon ska jag nog ta ett till dopp i poolen, sen ska jag (förhoppningsvis) kunna pallra mig iväg till lite affärer och checka Rean.

Have fun! 

God natt! Pussar och kramar från Lenne<33

 

Bättrar på brännan

Hello hello!

skrivet från igår....
Idag var det där emot väder för att sola! Prövar min nyinköpta solskyddskräm med spf 20. Den känns riktigt bra att sola med. Man känner sig inte sådär klibbig som man kan göra med vissa andra.

Från idag:

Idag kom brorsan hem! Han hade riktigt roliga prylar med sig. Bl. a. en rolig tändsticksask och ett par blinkande hjul som man kan sätta på skorna! Sedan hade han också med sig en del nya kläder hem. Märken som; Björn Borg, Dolce & Gabbana, Gorgio Armani, mf.



Vi bjöd över 2 av hans 'rese-kompisar' med familj på middag så vi fick höra allas version av resan. Det var roligt att höra om alla tempel, restauranger och kinesiska städerskor och gud vet vad... Till middag åt vi köttgryta med potatis och till efterrätt åt vi jordgubbar med glass. Jag hade en rolig kväll.

Idag har jag annars damsugit huset, vilket var ganska jobbigt. Jag ränsade också jordgubbarna vi hade till efterrätt. Sedan kollade jag på 'Jims värld' vilket jag tycker är mycket underhållande. Jag han inte med så mycket idag eftersom jag vaknade sent. 

Jag har haft lite problem med min mage på sista tiden, men jag hoppas att det snart ska bli bra igen. Jag har köpt sånna här drycker, ni vet de här 'Actimell' eller vad de heter... Dem från tv... Jag vet inte om de kan ställa saker tillrätta, men men, det är värt ett försök i alla fall. 

Jag har anmält mig till en mattekurs som tar upp saker inför matte C som jag ska börja med till höst. Den kommer att vara i en vecka. Någon annan som ska gå mattekurs?? :) 
Det är ju bra för betygen och man kommer att hänga med mer på lektionerna.



Till 2:an vill jag så gärna att det ska gå bra. Att jag ska få bra betyg och att jag inte ska må så dåligt som under ettan och nu. Jag vill känna mig stabil och säker men det gör jag inte nu. Samtidigt, är det jobbigt ibland när vissa som har vetat om att jag haft/har problem frågar; "Är det bättre nu?". 

Nej, och det känns som att det här inte kommer att "gå över" på ett tag... Det känns jobbigt att de inte känner som jag, för det är så himla svårt att förklara, när man bara har '10 minuter på sig' då man pratar med en lärare under ett betygssamtal eller liknande. Hur ska jag kunna förklara något sådant på 10 minuter?? Det kan inte jag hinna.

Så nu har jag tänkt lite; Jag gick hos en psykolog nu en del av vårterminen och nu sista mötet frågade hon: "Vill du komma tillbaka hit efter sommaren?". Då tänkte jag, 'Jaa, varför inte, hon kan ju stötta mig en del.' Men nu tänker man: Vad ska hon komma med? Hon drar ju en del slutsatser som man inte vet om de riktigt stämmer in eller ej. Sedan så funderar man; Men var det inte lite bättre innan jag började gå till henne? Varför gick jag äns dit? Det drog ju bara upp en massa. Jag försökte rädda något, men nu kanske det känns värre än innan för mig. Jag får mer ansvar på mig osv. istället kanske jag bara skulle behövt en semester?? eller en resa.

Men som man säger; efter regn kommer solsken; alltså, efter man varit nere så blir man glad och lyckas... typ så,, men det är bäst att det varar länge! 

Imorgon åker jag och familjen ut till landet. Våra kompisar ska också med ut. Där firar vi midsommar och dansar runt midsommarstången. På lördag tänkte vi ta en utflykt till en ö och äta picnik. Hoppas bara att det blir fint väder, men jag tror att det skulle bli någorlunda bra, vad väderleksrapporter har sagt.



Ni får ha en bra midsommar! För jag kan inte blogga ute på landet. :/

Pussar och kramar från Lenne<3


Glömde att skriva...

Jo, jag glömde att skriva...

I söndags var jag, mamma och pappa på Vingåkers faktory outlet. Vi hittade en del.. Jag köpte en kjol, en topp/linne, en klänning och 2 sjalar. Blev jättenöjd! Men vi hann inte se allt för det var så stort och jag viste inte HUR stort det var... Men, men.. Nästa gång så ska jag även kolla på sportkläder och lite annat, för det kan jag behöva.
 :P
 
I lördags så gifte ju Victoria och Daniel sig. Jag tyckte att det var jättefint och har följt väldigt mycket i median om hur allt går till, vad som "kommer att hända sen" och vad saker och ting igentligen betyder. Jag är ganska intreserad av 'kungligheter' har jag märkt, nu när de har förklarat det till och med på min nivå. Har tittat på några avsnitt av 'Det kungliga brölloppet' och har faktist märkt nu i efterhand att en del har satt sig i hjärnan. Jag tyckte speciellt om historian inom kungligheter. Hur vissa kungligheter kom hit och blev kung eller drottning här, osv.. Det är intressant, tycker jag. Men det måste berättas med en viss inlevelse och på min nivå, vilket de gjorde i 'Det kungliga brölloppet'. Nu undrar man ju bara hur monarkin kommer att hållas kvar, men det är en annan sak.. som man brukar säga.

Det var allt från mig

Pussar och kramar från Lenne<3


musikalisten är påväg...

tjenixen!
Idag vaknade jag typ,.. halv elva eller ngt... ganska sent i alla fall...!

Har inte gjort så mycket sen under själva dan,.. Städat mitt rum, vilket är uuuunderbaaart! (Efteråt). Sedan har jag mest kollat på tv och suttit vid datan... Jag tyckte inte att vädret var tillräckligt bra (dvs. varmt och soligt) för att gå ut och sola, så satt mest inne. Har också skrivit klart ett brev till min brevkompis i Australien!



Sen, nu ikväll så har 'en kontakt' som jag har, börjat lära mig lite piano, vilket jag är intresserad av. Vi installerade även ett musik-program på datan, så nu kommer jag att bli värsta musikalisten!!! eller något... haha...!





På torsdag kommer min storebror hem från kina. Jag hoppas att allt går bra och inga förseningar! Vem vet, han kanske till och med har tänkt på lilla mig och köpt något med sig hem..... men nej,... det är knappast troligt.. haha..!


Flygplan och kinesiska muren...

Aja, nu har ni fått lite att läsa från mig i alla fall :)

Pussar och kramar från Lenne<3 

Go radio, go!

Heeeej!

Fint väder! Me likie!

Igårkväll bakade jag och pappa bröd. Haha.. Ganska roligt att stå uppe typ mitt i natten och blanda deg. Aja, det är ju i allafall sommar, right ;P

Snart ska jag nog pallra mig iväg till centrum och checka lite.. Måste ha lite saker.. Lägger kankse in bilder på det i bloggen senare... :D

Håller på att läsa New moon nu på engelska, vääärsta tegelstenen kan jag säga!! Men men, ska fan kämpa med att ta mig igenom den..

Lyssnar på radio nu. Älskar alla sommarhits som har kommit! 

Go radio!!!

Aja, nu ska jag försöka komma iväg till centrum!

ses snart!

Pussar och kramar från lenne<33


bronzewell, silverwell, GOLDWELL!!! :D

Heej!

Nu är sommarlovet här!! Superskönt!

"Än" har jag inte gjort så jättemycket. Har varit inne i stan med Frida och Josefin i onsdags.

Idag var jag också inne i stan fast bara med frida. Vi var på P.U.B. och käkade lite lunch. Det var gott!
Sedan så köpte jag en ny hår-mouse. Den verkar bra. Den kommer ifrån Goldwell och heter 'Glamour Whip'.
Sedan så åkte vi hemmåt. På vägen hyrde vi 2 filmer. 'The collector' och 'Bröllopsfotografen', Fast vi hann bara se 'The collector' så imorgon ska vi träffas här hemma hos mig igen och kolla på 'Bröllopsfotografen'. Jag hoppas att den är kul men många har tydligen sagt att den är dålig.. Aja, let's deside that tomorrow!

Imorgon ska jag också uppvakta en student på kören. Det blir nog kul!

Appropå student så tog ju min bror studenten! Det var himla roligt! Men just nu så är han i kina! Skönt att han är borta ett tag!! :P   Nej, men man ska ju alltid se saker från den ljusa sidan.

Jag fixade håret innan, så jag klippte det lite mer jämnlångt men med vissa uppklippningar. Sedan så blekte jag håret också. När vi skulle bleka så ville hon sätta på en mössa, som jag vet att de kan annvända vid vissa färgningstillfällen. Jag trode att hon skulle råka dra av mitt hår och hjärnan ploppa ut! Nej, men allvarligt! Det gjorde sjukt ont tyckte jag. Jag har ju ändå ganska långt hår, typ axellångt, så hon var tvungen att dra väldigt mycket och länge på varje ställe + att jag är öm i hårbotten och ganska håröm. Aja, vad är det man säger?, Ska man vara fin får man lida pin... 

Jag har också tagit mitt första dopp i poolen förra helgen! Det var lite ovant så man var väll lite av en badkruka, men, men, det blev i alla fall ett dopp, vilket är huvudsaken, right?? ;D

Bild på min nya mouse som jag köpte idag:

  


Puss och kram och en skumbanan från Lenne!

RSS 2.0