Onsdag :D

Heej!

Åt på GP ikväll. Skönt att åka iväg med mamma dit. Vi har ju inte haft så bra kontakt innan men nu så har vi kommit igång och börjat jobba på våran relation. Det går bra, och vi kan prata mer öppet nu.

På fredag är jag ledig från skolan. Feeeet skönt asså! Undra vad jag ska hitta på då?? aja, någonting kommer jag alltid på att göra. Kanske ringa någon kompis??  :P

Imorgon så är det sista gången för mig på kören innan jag slutar för terminen. Det blir skönt samtidigt som jag då saknar att sjuga. Det blir inte samma säkerhet utan kören. Men, men... Det är bara att genomlida sommarlovet!!

Haha, skojja bara!! jag ska ha en riktigt skön sommar! Det ska jag försöka fixa i alla fall!

Nu får ni ha det så bra så hörs vi en annan gång!

Pussar och kramar fårn Lenne!


Glömde en sak... <3

Hihi...

Glömde säga att det var min namnsdag i torsdags....

Så...

Grattis till mig själv!!  :D
:D  

<33

...***...

Heej!

Just nu känner jag mig lite dålig.... Mitt humör kan vara bra på morgonen och dåligt på kvällen, det ändrar sig heeeela tiden. Så himla jobbigt. Men just nu vet jag inte hur jag ska leva med mig själv... Hatar min omgivning ibalnd, Är så trött på den, och på hur vissa personer är. Det känns som att alla andra kan göra vad de vill och bli vad de vill, men inte jag. Jag vet inte hur det är längre.... (fick en tår)

Hur kan det vara såhär? Varför känns det som att det är så få personer som passar mig?? Som jag verkligen känner för? Som har så stora delar av mitt hjärta som ändå känns så meningslöst. mitt hjärta... Hur ska jag orka leva?? 

En kille fick en stor del av mitt hjärta men vi känner knappt varandra. Hur kan jag känna så mycket för honom fast han inte äns "vet vem jag är"??... Jag är ingen speciell för honom. Hur ska jag då kunna gå till någon annan? 

Alla håller på och blir tillsammans och gör slut, "gör slut" på varenda lilla kille i stan. Kan ni inte bara växa upp?? bli lite mognare...  

Såg tre småtjejer idag.... De var väll runt 12 år.. Hade smink ner till hakan där själva randen kom. Just det!!! FJORTISRANDEN!!!!! Hatar att det blivit så "stort" med sånt... Kan de inte bara växa upp lite och inte missbruka mascaran, de vita idomin-läpparna och den "negerfärgade" brunkrämen som inte alls är snygg.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Nu till något annat, därav strecken... ;)

I tisdags var jag med frida på söder och tog en fika. Mysigt och roligt! Vi såg också en Audi där som hade registreringsskylten "BMW"!!!! Haha, bara lite FAIL!!!!

Förra helgen var jag på mattekurs inför Nationella provet i Matte B som jag har den 18:e tror jag det är.. alltså på tisdag..!  Men jag känner att kursen har gjort sitt jobb och fått mig att förstå mycket bra.  :)

Hittade även en liten kompis där..  :P  ;)

Skönt med 2 extra dagar ledigt! Imorgon ska jag på begravning vilket inte är så kul... Men jag ska nog överleva...
Om jag inte hoppar ner i graven själv... 


Nej, jag skojjade bara lite där... Det kommer INTE att hända.. (Men man vet ju aldrig...)

Jag saknar i alla fall min kompis som nu är bortgången :'(

Aja, nu orkar jag inte skriva mer...

Men ta hand om er!! Och...

Carpe Diem!!!   (Fånga degen på latin..)

Pussar och Kramar från Lenne<3
  

1:a maj välkommen!

Heej!


Mycket har hänt och jag har inte riktigt hunnit/orkat skriva... men i alla fall...

I helgen var jag i Linköping. En jättefin stad kan jag säga er!! Jag tog ledigt från skolan i fredags och... Swichhh! så var jag på tåget påväg till Linköping. Soool heela helgen! (nästan)  :P

Men så kom vi dit. Vi firade valborg där och sjöng på stora scenen. Vi lärde oss också att dansa afrikansk dans. Ganska kul och svettigt kan jag lova!
 

Hehe, sedan skulle vi leka en liten lek där man skulle sätta sig på stolar... Hehe, då så "kolliderade" jag och en annan tjej så, ja, nu har jag blåmärken lite här och var... Men man vill ju alltid roa omgivningen, och det verkade lyckas för alla skrattade, till och med jag...
  
Jag såg också en del snygga killar, men det blev inget mer med det... Förutom en kille som typ belv kär i mig och följde efter mig jättemycket... (Så är det i Lenne-världen!! haha...)

Aja, en bra resa i alla fall. Ska fundera på att flytta dit någon gång kanske... :D

Idag, tisdag, hade jag nationellt engelskaprov, läs-förståelse. Det gick sådär, men jag hoppas på det bästa.

Nu till helgen ska jag på mattekurs inne i stan. Expensive, expensive säger jag bara...
Men, vad gör man inte för att få Mvg? :P

Nu måste jag plugga! hehe, så vi hörs senare! ni får ta hand om er!

ÅRETS farligaste sak enligt mig: Kryckan!! Alla, unga som gamla människor som går med krycka har varit skiiitnära att göra mig illa! Stämplat min fot eller attackerat mig på annat sätt, så, om ni går därute på gatorna, var försiktiga!!!  

(Observera att detta har en smula irroni i sig!)


Pussar och kramar från Lenne <33

RSS 2.0