kvällsinlägg

Heej!
Har inte tid just nu att skriva om allt som hänt mig på sistone, men hoppas på att kunna slänga in ett inlägg imorgon kanske...
Nu ska jag sova, God natt på er!
Pussar och Kramar från Lenne<33

Tja.

heej!
Har kommit hem för bara en stund sen. Har tränat. Kör as-hård träning nu. "Dör" nästan varje gång, och jag har bara gått där 2 gånger, haha!
Tänkte bara säga att imorgon blir det teater!! Hoppas den blir kul! Har ganska mycket plugg just nu, men hoppas jag hinner med allt i alla fall.
Ville bara skriva detta. Nu måste jag plugga lite till!
Pussar och kramar från Lenne<33

A new week

Heej!
Har faktist gjort en del i helgen.. :)
Först jobbade jag på tjejmilen igår. Det var jättekul! Massor av sporttjejer överallt och bara fullt av positivitet. (Nästan i alla fall). Det tog typ hela dagen igår då...
Sedan idag så har jag varit nere i Linköping med familjen. Var kul det med. Vi käkade på ett värdshus där och hade mycket trevligt. Jag tog en cesar-sallad som var mycket god. Vi var även inne i Cloetta-boden och köpte massa choklad:P
By the way, såg en sexy simswit och ett par coola sol-brillor:  :P
Appro på att köra och körkort så hade jag min första körlektion med körskoleläraren i onsdags. Det gick bra och jag var nöjd. Han sa att jag körde bra och att jag lärde mig snabbt, men det kanske han säger till alla, vem vet? Haha, nej, men jag tror faktist att han menade det han sa...
Jag har tränat en del nu på sistone också! Så nu har jag lite träningsverk. Men det är bra. Jag vill få upp formen igen, nu efter sommaren och så. Sen kommer studenten och då vill man att klänningen ska sitta snyggt. Men känn ingen panik ni, nu för detta. Detta gäller bara mig. Men då har jag ett litet mål i alla fall.
Jag var på ett as-B-R-A pass i veckan. Verkligen effektivt på 30 minuter, men wow vad man brände asså! Kommer bli as-stark jue!
Men nog om detta nu. Skolan går bra. Har en uppgift till imorgon och en till tisdag. Och det är typ "filosofiska" uppgifter som är jättejobbiga. Aja, man får väl ta och flumma ut en del...., "Se den blåa färgen i det röda äpplet"
Min bror fyller år nu i veckan! 20 år! Det är ganska stort... Har bara lite present-ångest... Nej, inte direkt ångest, men det där med present är svårt, speciellt till killar tycker jag.
På torsdag ska jag på teater. Det ska bli jättekul! En komedi med kända skådespelare. Hoppas det blir bra!
Nu har jag inte så mycket mer att blogga om just nu, men vi hörs!
Pussar och kramar från Lenne<33

RSS 2.0