Igår, idag, imorgon

Heej!
Vaknade för typ 2 timmar sen, har ätit frukost. Idag tänkte jag sola och får se om jag åker in till Söder lite... Skulle
behöva ngra nya leggins, nått bra läppglans och så kanske köpa ngt till mamma imorgon eftersom det är mors dag:)

Idag är dt ju sthlm maraton! Borde va asjobbigt att springa 4, 2mil! Å idag när solen steker på en...

Igår köpte jag en ansiktsmask, eller igenligen två, för de sitter ihop i en förpackning.
Köpte den här Nivea Vissage Gentle peel off mask för 19.50kr. Köpte oxå ngra söta klämmor med rosetter på för 29.50kr.





Ngt som är skönt nu är att sommaren har kommit!
 Det påminner om jordgubbar, glass, bad, sena och varma utekvällar och Sthlm! Mitt kära Stockholm!

En bild jag tagit som jag tycker är väldigt sommrig är den här:




aja, skriver mer sen!

Hej hopp sommarknopp!

Från Lenne<3


I'll be quiet!




Jag är tyst som en mus och det mest läskiga är att du inte ens märker att jag står precis brevid dig.
Ibland kan dt göra mig j*vligt arg. Så kolla nästa gång vart mus-pipet kmr ifrån så kanske du märker mig :P

Blow my whistle bitch!

heej!
Just nu lyssnar jag på 'dance-remixen' av 'Fairytale' med Alexander Rydback. Tycker det är ngt speciellt med den även fast den kanske kan låta lite konstig.
 
Någon dag här innan i veckan lyssnade jag på en låt där de sjöng 'Blow my whistle bitch!' har nu tagit reda på att den är gjord av Dj Alligator project och heter 'blow my whistle bitch'. Den är riktigt 'peppande' och skulle funka riktigt bra som work-out-låt! The ark tkr jag oxå är peppande, även fast deras låtar är ganska gamla men det är ett band jag gillade i tidigare år som 'följt med' sedan dess.

Nu till den 'häktiska' dagen idag. Jag överlevde, men har mått lite till å från, bra och dåligt idag.
Jag hade en dröm inatt som nu har gjort mig skiitskraj. Det kanske låter som värsta småbarns-grejjen att bli uppskrämd av en jäkla dröm man haft?? Men jag e verkligen lite skrajj nu. Nt så jag ber till Gud eller ngt sånt, men ändå att jag håller mig på min vakt.

Jag drömde att jag flyttat till ett annat slags villaområde där man i princip bara hade själva huset å ingen trädgård. Jag skulle gå ut med min kompis Frida, vi skulle på fest å dt var nästan kolsvart ute, det var inte mycket man såg iaf.

Vi hade fixat oss hos mig och när vi kmr ut ser jag att det står några äldre män på grannens veranda på framsidan. De verkade vara i 20-25 årsåldern. Jag känner inte igen dem och jag märker att de kollar på oss. Jag å Frida går till busshållplatsen men på vägen kmr jag på att jag måste hämta min tröja för jag hade bara gått ut i linne och kände att jag frös lite. Så jag går tillbaka till huset och Frida går vidare mot busshållplatsen. Jag ser att de äldre killarna observerar att jag går tillbaka ensam. De pratar och kollar på mig. Jag går upp på våran trappa och står vid våran entree av trä.

När jag står där rotar jag i min väska för att hitta nycklarna men det är så mörkt att jag nt ser eller kan känna dem. Utelampan var inte tänd så det gör att jag ser ännu mindre.

När jag står där och rotar igenom väskan börjar jag känna mig stressad och jag ser i ögonvrån hur de äldre männen börjar sakta gå nerför grannens trappa. De närmar sig sakta mitt hus. Det får mig att känna mig ännu mer stressad och jag står fortfarande där och letar. Jag ringer på dörrklockan flera gånger för jag vat att pappa är hemma men ingen öppnar. Nu står männen precis bakom mig.

'vad vill ni?!?'

Det är dt sista som händer innan jag vaknar. Jag kan fortf se hur en av de tre männen ser ut..

Det e verkligen skiitläskigt, speciellt om jag typ ser tre killar som står och kollar på mig...

Lägger in ett till inlägg efter detta
Många pussar och kramar från lenne<3




Heej!

hej på er!
Idag hade vi orienteringsdag. För någon anledning tog jag svårighetsgrad 'medel' och som "väntat" gick vi fel.
Det tog väl minst två timmar att komma runt den där banan och andra som säkert gjorde dt på en å en halv lr ngt..
Jaja, vi gick i alla fall hela banan och dt kändes bra.

Just nu lyssnar jag på 'where'd you go' med fort minor. Den känns så bra att lyssna på, Den känns tung men ändå skön på ngt sätt... lite sorgsen för den påminner mig om några sorgliga saker, men så känner jag ändå lycka, som en blomma som slår ut.

Imorgon har jag en lång dag frmför mig. vi slutar sent, jag ska på kör, å så måste jag gå hem från den, nt för att dt är så jättelångt men ändå... Annars brukar mamma lr pappa hämta men de ska bort så jag får gå. Har nt varit där på ett tag men imorgon måste jag gå. Då ska jag lämna in en lapp om en körresa som vi ska åka på. Vi sak åka till MALTA!!!
 Det känns hur pirrigt å kul som helst.

Nu är mitt hår blekt å man börjar se mitt blonda hår så jag ska försöka färga dt till lite mer brunt i helgen om jag hinner.
Då kan jag försöka lägga upp bilder på hur dt blev.

I måndags var jag å bowlade med ngra kompisar. Dt va kul, å dt gick okej för mig, fick i alla fall ngn strike å så!
När vi var där, så kmr dt ngra andra, en tjej och en kille och killen såg skiiit-lik ut en från min skola. som om jag kunde se hnm 10år frammåt. haha, asså jag tänkte jag skulle sagt dt till hnm men han skulle säkert antingen balla ur av garv
eller så skulle han oxå nt bry sig...

På vägen hem från bowlingen hade jag å mina kompisar köpt dricka så vi satt ute en stund och hade kul.
Det kom en paralell-klasskompis till mina kompisar(dt var en kille). Plötsligt säger en av mina kompisar 'Undra om man kan ligga på det här räcket?' Det kan man ju ta som man vill men vi börja skratta iaf.

Kmr nt på ngt mer å skriva nu

Många pussar å kramar från lenne

Hej på rey!

hej!
Har varit på landet och tagit dt lugnt. Var där me mamma, pappa å brorsan. Vi var på en konstutställning idag. Dt var intressant. På ngt sätt hade jag bara lust att åka på konstutställning bara för att dt va dåligt, trist väder ute.

Det känns verkligen som att jag varit riktigt onyttig igår och idag.. Ätit massa choklad och god, onyttig mat. Men ska försöka ta hand om mig imorgon å tänka lite mer på vad jag äter,,.. Snart e dt balen också, å då vill man ju att klänningen ska sitta bra och inte vara obekväm och trång.. Min klänning är lite utstickande men väldigt fin tkr jag och sist jag provade den blev jag nästan chockad hur bra den satt och då vill man ju gärna att dt ska hålla till den kvällen.

Just nu sitter jag och lyssnar på musik, vilket jag gör nästan jämt när jag sitter vid datan. Musiken hjälper mig väldigt ofta när jag mår dåligt eller om jag mår bra å vill 'festa till det' lite. Jag kan sitta å rocka till ngn gammal klassiker-hit. Det är ganska konstigt men sant, för jag tror ingen skulle tänka mig som 'rockbrud' i första taget när man träffar mig... Jag är tyst som en mus och det är igentligen bara en stämpel jag fått på mig... Men jag är inte så säker på mig själv och skulle nog bara gå riktigt loss om det var ngn jag kännt länge och stod nära mig. Men ibland går jag oxå loss om jag är trött eller druckit ngn energidryck. 

Har hört att dom kanske ska sätta åldersgräns på energidrycker. Jag tycker det är dåligt men jag kan samtidigt förstå
 de som vill ha åldersgräns på dt för vissa ungdommar som vänder på dygnet p.g.a. dryckerna. Ni får gärna skriva vad ni tycker om detta!!! 

Aja, nu ska jag gå å partaya loss med låten som heter typ 'banker street' lr ngt...

pussar å kramar från Lenne  <3
 

 


1:a inlägget

heej alla där ute!
Första inlägget så det är lite ovant att skriva så här men blir väl vanare med tiden...
Har ni några tips vore det snällt om ni kunde skriva dem till mig. Jag skapade den här bloggen för att kunna skriva om saker som hänt, vad jag tycker och få respons. Jag ska inte skriva så långt, får skriva mer sen.
Jag ska försöka skriva så ofta jag hinner!
Pussar och kramar från Lenne

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0