Från i tisdags...

Ok,

Things har gått fort nu. Jag kom tillbaka från tyskland, helt plötsligt var det skolavslutning vilket sedan medförde sommarlovet. Sedan har det bara rullat på en del. Man har varit trött och så.. Hehe.. Dagens händelse:

Jag tar det lite lugnt, kollar på ett projekt jag ska börja med. På eftermiddagen lägger jag mej i soffan och kollar på en film. När jag kollat klart går jag och lägger mig i sängen för att slappa en liten stund. Jag tänker:

" Det är just det här jag har längtat efter de här senaste stressiga veckorna. Att bara kunna lägga mig i sängen och ta det lugnt. Slippa stressa och oroa sig."

Just då ringer min mobil. "Fan!" tänker jag. "Just som jag tänkte på att det skulle vara skönt med en lugn stund så ringer någon!". Well, jag får kliva upp och svara. Märker att det är en person som ville snacka jobb med mig. (Vill inte gå in vidare på det). Så när jag snackar med den här personen så ringer hemtelefonen också! Panik! Jag tänker att "jaja, jag hinner ju inte svara i alla fall" så pratar klart med jobb-personen. När vi är klara lägger jag ifrån mig mobilen och rusar till hemtelefonen för att ringa tillbaka till andra personen som ringt. När jag är framme och sett vem som ringt och ska slå numret tillbaka, ringer mobilen. Jag lägger ner luren och får snabbt rusa tillbaka till mobilen igen. Då är det den personen som ringt hem, som ringer på min mobil. Allt detta var ett himla springande, haha. Och jag som först låg där i sängen och tänkte " det är det här man har längtat efter.." Haha... typiskt!

Aja, that's life, I guess..
Ska dra nu,
Pussar och kramar från Lenne<33

Sommarlov:D

Loov!

Nu har jag äntligen sommarlov! 

Har egentligen inte så mycket inspiration till att skriva nu, men ses sen!

Pussar och kramar från Lenne<33

I'm back!

Bye Germany, 

Hello Sweden!!!

Pussar och kramar frånLenne<33

Resa!!!!



BYE SWEDEN!!


HELLO GERMANY!!!


Pussar och kramar från Lenne<33


Stress...

Heej!

Är halvt ledig idag.. Skulle igentligen varit ledig hela dagen... men så va det en lärare som sökte upp mig för att jag skulle redovisa lite grejer... (Blev lite sur)

Men , men, jag åkte till skolan, redovisade, åkte hem till ljudet av alla studenter... Värmde lunch och kollade på "Mean Girls". Var ganska kul. Nu sitter jag här... Har en svenska recension som jag måste göra. Känns ganska tungt, eftersom jag är ganska stressad av de 1000 andra sakerna som jag också ska göra. Åker till Tyskland imorgon... hoppas bara inte att jag blir smittad av Ehec. Känner mig lite orolig över det... Men måste ta det lugnt och kunna tänka på annat. Det känns bara så läskigt. Det är ju inte så lätt att bota heller... Men lugn! Jag vet att man ska undvika grönsaker osv. Jag får väl helt enkelt bara vara uppmärksam på det.



Ska till två studentfester senare... Gosh! även där blir det stressigt.. Och så ska jag hinna packa och göra alla sådana saker... Aja, nu har ni hört att mitt liv är ganska stressigt just nu. Jag kommer hem på måndag natt (Ca kl 00.00!) Så kommer inte kunna blogga under denna tid, vad jag vet...

Okej, det var lite från mig idag!

Pussar och kramar från Lenne<33  

RSS 2.0