It's christmas-time

Chacha!! :P

Har igentligen inte så jattemycket att säga..

Jag har haft en bra jul. Jag fick massa chokladkartonger hehe... Jag fick också pengar, 2 ljuslycktor och ett Shampo-set från min kompis Frida.



Har inte gjort så mycket mer än på jullovet. Träffade Frida dan innan julafton och tog en fika. Vi hade verkligen mycket att prata om och jag hade verkligen saknat henne kände jag. Vi satt på ett väldigt mysigt café.

Tänkte försöka hinna med att träffa lite andra kompisar också. Och of course, shoppa lite på mellandagsrean. "God, that's a must! ;P "

Känner mig lite sjuk just nu men jag hoppas verkligen att det går över. Känner mig lite trött, sådär som man gör när man är sjuk och sen känner jag att jag är lite "rostig" i halsen :( 

Gosh! Jag tänkte gå ner lite i vikt nu på lovet, men får se hur det går med den saken. :P  Tänkte försöka dråga gymmet :P Är så sugen på att bara ge gärnet på gymmet och verkligen ta ut all min styrka tills jag svettas blod, heheh... :P Aja, tog ett gympa-pass igår, får se om jag kanske går ikväll också.

Åhhh... är bara lite sugen på att resa nu. Eller i alla fall att kunna vara ute och sola och bara ta det lugnt och så.
I sommar får jag väll njuta riktigt ordentligt. Jag ska till Tyskland med kören precis innan jag slutar skolan så hoppas att det inte krockar med några prov eller så.

Juste! Jag sjöng solo i kyrkan i söndags!!!! Jag var inte jättenervös faktist. Jag hade coachat mig själv lite innan. Men jag märkte först inte att det var min tur att sjunga solo så mina kompisar fick säga till mig. Haha, aja, tur att man har kompisar som håller reda på sånt i alla fall! :P



Det gick i alla fall jätte bra trots den "dåliga början". Vem vet? jag kanske är ett steg närmare sångerska-yrket. :P

Har glömt att berätta, men färgade slingor för ett ganska långt tag sen, för er som inte sett mig på ett tag. Har nu lite ljusare slingor i håret som jag är jättenöjd med.

Nu kära barn, så är det dags att säga hej då för mig denna gång. Först vill jag avsluta med en sång.
haha, nej skåååja..

Men puss och kram 

     Från Lenne<3 


RSS 2.0