Ett bra meddelande!!

Hej!

Fick nyss reda på att jag är ledig imorgon. Är inte sådanna meddelanden bara underbara?? :P

Idag har jag tagit en fika med mamma, städat och gjort iordning lite och fortsatt på mitt projekt. Jag gör en tavla som snart är klar. Den blir så awsome! Skulle vilja hålla på med detta på heltid! Men det är bara en dröm, som med lite tur kan bli verklighet.

Ikväll har jag också kollat på Solsidan. Jag gillar solsidan. Usch, fast det var lite äckligt med en macka... Säger inget mer..

Imorgon fyller min pappa år. Svårt att veta vad man igentligen ska ge honom... Jag har ju en present, det är inte så, men man vill ju ha en så bra present som möjligt. Men han säger inte att han vill ha något speciellt, så då får han skylla sig själv! (nästan)



Nu fick jag kanske en liten idée. Får se hur det blir...

Massagen som jag gick på var jätteskön, men tiden gick fort, som den alltid gör när man går på massage.
Gondolen var jättemysig och jag såg lite kändisar. Nämner inga namn...

Har oxå pluggat en del under lovet, men inte hunnit med så mycket jag velat.. Aja, det ordnar sig väll....

Saknar verkligen min kompis. Vi har inte kunnat ses under hela sportlovet. Jag har haft mycket, och hennes lillebrorsa blev sjuk, men jag hoppas att vi kan försöka ses på  någon helg eller så..
Flisan...


Jag hoppas att ni alla mår bra och har haft ett bra lov,

Pussar och kramar från Lenne<33

Onsdag 2:a mars

Heej!

Ok, mitt hår blev inte så crazy. Jag toppade det och gjorde snedlugg. Men det blir nog lite mer vårdat nu.

Men då i måndags, när jag klippte mig. Så himla skönt ändå att känna att man klippt sig nu inför sommaren. Sen så fixade frisörskan till mitt hår med rundborste som de brukar göra på mig. Efter det så gick jag runt lite på söder. Skulle bland annat boka massagetid. Helt plötsligt när jag går där på gatan så kommer det fram en tjej som bara " Ursäkta, har du tid någon minut? Vill bara säga att du är så vacker! Gud va söt du är!" osv. Ett riktigt fan kan man säga. Gud, hon var så glad och jag gav henne en kram och hennes kille som stod på andra sidan gatan typ filmade eller tog foto (vet inte riktigt) Och vi vinkade till kameran. Kan inte fatta att hon bara kom fram sådär.. Men trevligt var det :P

Åt sedan lunch i söderhallarna. En mycket god sallad! Han som stod i kassa kikade lite extra på mig, det kunde jag nog se! "Kärleken kommer genom magen" eller vad är det man brukar säga?? Aja, han var rätt ok, i alla fall..



Sedan så shoppade jag lite. Köpte en hårspray, nagellack, mascara och lite undisar.. :P

Imorgon så ska jag äta med mamma på Gondolen. Ska bli jättespänande! Plus så blir det massage och lite mer shopping! :P Me likie!

Pussar och kramar från Lenne<33

RSS 2.0