Fredag 29/1

Hej!

Idag har jag en sån j*kla mensvärk! Skönt var ändå att jag bara hade en lektion som igentligen var frivillig. Men jag gick! Man måste ju visa framfötterna här i livet! Vi hade matte, och jag nehövde faktist räkna lite...
Hehe, antingen så är det jag som är seg på att räkna, eller så är det för att jag "uppehålls" och kan inte konsentrera mig när de andra pratar. Jag vet inte vilket.

Nu sitter jag i alla fall här framför datorn och bloggar. Det känns lite trist, men ändå så skriver mina fingrar på tangenterna för fullt. hehe...

Igår fick jag en rikitg överraskning! Jag fick ett sms som var från pappa, så jag undrade vad det handlade om, för vi brukar inte sms:a till varandra så ofta. Där stod det något i stil med: Planera in Norge v.9! Jag fick värsta chocken! Vi ska åka till Norge och åka skidor på sportlovet! Det känns så kul, och jag ser verkligen fram imot det! Bara "out of the air" så ska vi plötsligt åka till Norge! Skithärligt! Vi har hyrt en stor stuga med bastu och sånt. Jag hoppas bara att jag blir lite solbrunish där också. Man brukar ju bli det litegrand i ansiktet när man åker skidor. Så det ska jag göra på sportlovet.

Min kommande vecka ser ut såhär:

Måndag:

Gymmet nästa!!! ;p

Tisdag:

Möte efter skolan med en viss person

Gymmet

Onsdag:

Gymmet

Favorit - serie visas på tv

Torsdag:

Möte på morgonen om min s.k. sjukdom

Fredag:

Busskort går ut! *Suck*

Lördag:

Myspys - lördag

Söndag:

Konsert med kören

  
Fullt upp asså! Hehe...


Ca 1år gammal bild på mig i mössa

Aja, nu ska jag göra en ansiktsmask och sedan lite annat! Ses så länge!

Pussar och Kramar från Lenne<3

Nybörjare på nytt...

Heej!

Idag har det bara varit en skön Lördag. Har varit med mamma och pappa i Alby, för vi skulle handla lite speciella saker. Sen så skulle vi handla mat där också. Gud, va jobbigt det var!! varmt med vinterjacka och trångt och jag vet inte vad! stort som bara den! Jag kände mig som en liten barnunge! Ni vet, när man har kommit ifrån föräldrarna i en affär och går och letar. Hehe, ville bara stanna någonstans där inne och vänta tills de kom och hämtade mig!




Så dt var lite halv-läskigt. Sedan fick jag en annan känsla. Det var ju mycket invandrare där, och när jag blir så här "negativt laddad" med att det är varm och trångt och allt det, så känndes det som att det var deras fel. Att jag plötsligt blir rasist och att de borde skämmas över hela varu-huset och allt sånt. + att det är massa förortsungar där och tror de äger hela varuhuset även fast de snor en godispåse. Av deras egna varuhus??!? Skulle inte tro dt... Allt det här är förstås bara baserat på känslor och fördommar.




För att övergå till något annat, jag har kollat på språkresor. Har hittat ett ställe jag vill åka till i England som verkar jättebra. Priset med. Men det är ändå dyrt. Så jag får se, men jag är så sugen på att åka någonstans, även fast jag var i Malta för bara typ ett halvår sedan. Det kommer jag inte att glömma! Även fast vissa stunder var lite jobbiga/tråkiga. Huvudsaken är att jag har några bra minnen därifrån.



 Jag på bussen från Maltas flygplats, och en palm vid en korsning




Hehe, lite ego-pics, när vi sitter och väntar och den andra är tagen med utsikt över havet

Längtar efter sommaren nu också. Vill sola och bli brun, bada i poolen, cykla och sen ska jag nog försöka få något sommarjobb. Jag menar, jag får ju inga Cash under hela TVÅ månader som känns helt hemskt. Därför måste jag jobba ihop lite själv.

Jag känner mig så avis på dem som verkligen kan teckna! Typ som KanDee och en skolkompis. Jag hade "talang" om man nu kan kalla det de, innan när jag höll på, men nu har jag typ inte haft tid eller tänkt på att göra det på skitlänge så nu är det som om jag är nybörjare på nytt. Det känns inte så roligt måste jag säga...

Nu ska jag sitta och göra lite läxor till Classisk musik, haha:P Japp, japp, och sen kolla på film. Men vi hör senare!

Många härliga pussar och kramar från Lenne<33

Time is running...

Heej bloggläsare!

Idag har jag varit ledig. Vi hade studiedag idag.
Då passade jag på att åka till centrum och kolla lite. Köpte bland annat ansiktsmask i tub och lite underkläder. Hittade också en snygg kofta. Sedan åt jag på Subway, wich I love! Tycker det känns så fräscht! Även om man äter som en gris! hhihi... Nöff nöff!

Hade nationellt prov igår, torsdag. Det gick lite sisådär. Jag får se vad jag får. 

Har varit och bestämt ett möte idag. I samma byggnad ligger ett gymnasium. Vad jag sååå skulle vilja gå där!!!  Nooot! Usch! Jag gillade verkligen inte deras miljö. Sökte dit, men nu är jag såå glad att jag kom in på ett annat gymnasium innan det valet.

Har inte så mycket att skriva just nu, för jag har bara tråkiga saker i huvudet och vill inte tråka ut er med ett jäääättelångt tråkigt inlägg, så jag säger hejdå för denna gång!

Tiden rullar på, snart är det Alla hjärtans dag! <3  :D



Härliga Pussar och kramar från Lenne<3


Gymmet igen...

Heej!

Har nyss duschat efter ett pass på gymmet. Måste ju träna bort julskinkan  ;P
Haha... Det var bara jag och en lite äldre kille kvar.. Så j*kla funny, för då tror jag alltid att han försöker imponera på mig eller något.. Men så behöver det ju inte vara... Det var ganska tomt på gymmet idag.
Jag har kollat in Sid, kissies "privat-tränare"'s blogg. Han verkar bra och har ganska rolig humor tycker jag.

Det är ju bra att träna om man inte är så glad, vilket jag inte är just nu i en period, så då är det bra att träna för då skapas endorfiner som gör en glad :)

Hade inte tänkt att skriva så långt idag eftersom jag snart måste "dra mig tillbaka" och gå och lägga mig.

Idag fick vi sluta vid lunch för våran lärare som vi skulle ha på eftermiddagen var upptagen med annat. Så det var skönt att gå hem och ta det lite lungt.

På torsdag har jag matte nationellt prov i matte för Matte A. Ganska nervöst.. Vill gärna få bra på det, så jag får bra betyg.

Igentligen tror jag att jag skulle gå på något musik-gymnasium, för jag kan typ bara dö för musik! Jag får alltid känslor med låten! Varje gång jag lyssnar på någon låt! Gillar också att sjunga även om jag inte gör det för folk helt öppet så är det det jag gör varje fredagkväll! Haha, inte precis, men nästan  ;P

Aja, nu har jag inget mer att skriva

Pussar och kramar från Lenne<33

Blondie vs. Brownie

Hej på er!

Känner att det var huuur länge sen som helst nu, sen jag skrev sist. Har ju haft en del för mig...

Idag har jag färgat håret. Det är mörkbrunt nu. Jag gillar att vara brunett på något sätt. Jag känner mig säkrare på mig själv då och det känns som att då tar inte alla dig bara för utseendet, som de kanske skulle ha gjort om jag var blond. Utan då kanske vissa i mängden lyssnar på mig också och låter det ta sin tid för mig att få uttrycka mig, eftersom jag kanske inte alltid säger så mycket... 

Sen så känner jag mig lite sexigare också ;P  För allt det där Anna Anka säger och alla de här andra blondinerna går runt och säger att det bara är blondiner som är sexiga är bara bullshit! De är så stolta över deras hårfärg att de går runt och skryter över dem! Okej, jag låter er att gå runt och vara stolta, men jag tycker det är synd om er som tror att ni är så populära och att alla killar vill ha er i er egen person. Nej, killar ser bara er som ett billigt sexobjekt med en hårfärg som sätter "Kronan på verket" och säger dem att du är för dum för att förstå att du blir lurad och att det bara är ett engångsgrej! 

Här är några kändisar som har eller har haft brunt hår som jag tycker är snygga:


Eva Longoria:



Carolina Gynning:



Victoria Beckham:




Miley Cyrus:



Det är i alla fall vad jag tycker. I fredags var jag och min kompis inne i stan. Vi kollade på hårförlängningar(bl. a. till mig.) och kollade lite på skor, och lite annat så där ni vet. Vi hade i alla fall jättekul! Vi pratade en massa och skrattade en del. Sedan åkte var och en hem till sig och jag hade mysfredag med mina favoritprogram och inrullad i en mysig filt.

I går(lördag) var jag med familjen och såg filmen "Fishtank" på bio. Den var väldigt anorlunda kan man väll säga.. En engelsk film. Har fått väldigt bra kretik.




Vi såg den inne på söder, så sen så åt vi pizza på Pizza hut. Mmm.. Vad gott det va! Sedan åkte vi hem och jag hade ännu en mys-kväll:D

Något som jag kanske inte har berättat här i bloggen är att jag har en hudsjukdom. Den kommer att gå över, men så ni vet. Jag ska gå på ett möte den här veckan som kan göra att jag får mer hjälp med den. Jag kommer inte att säga exakt vad det är för sjukdom, för då känns det som att jag skäms. Kommer kanske få ta tabletter för det som gör att man kan få biverkningar som t.ex. att må dåligt och så..



Annars har jag också haft en del andra problem nu på senaste tiden. Jag har börjat känna av min depprision. Det var länge sen jag tog mina tabletter nu, men jag kanske får börja nu igen. Det är inte kul att gå och vara deprimerad större delen av dagen och känna att man inte duger osv. Får så himla lågt självförtroende och självkänsla. Men jag hoppas det blir bra snart.

Det var nog allt jag hade att skriva just nu, men ha det så bra!

Pussar och kramar från Lenne<33

Läxorna upphör aldrig!

Heej hej bloggläsare!

Herre gud! I Torsdags började jag skolan. Allt gick bra och en lärare var sjuk så vi "missade" de 2 sista lektionerna. Skönt! sluta extra tidigt! Men när jag sitter på mattelektionen, tror ni inte att jag redan börjar undra:

- När är sommarlovet?? Asså vilket datum börjar det??

Första dagen! Men herre gud, lenne! Vi fattar vinkeln.. Du har IIInte saknat skolan! hehe... :D
Jag säger bara, bra fråga, lenne! Bra fråga!

Gammla bilder på mig:










Idag ska jag kanske färga håret, får se om jag hinner. Har en svenskaläxa att jag ska läsa ut en tjock bok till imorgon och ta ut citat. Jäätteenkelt! Har bara typ 200 sidor kvar!! Bra, lenne!

Aja,  nu måste jag fortsätta plugga, men jag tror och hoppas att jag skriver ett liite roligare inlägg nästa gång!

Pussar och kramar från plugg-Lenne<33

Trying to hit on me??

Halloj!!! Stora grejer har hänt!

Okej, kanske inte så betydelsefulla för er, men för mig!!

I söndags när jag och några kompisar var på bio och såg "Avatar"så träffade vi även en "kändis".

Vi träffade Jane från "Mammas pojkar". Ni vet, hon som gillade Bobby. Gud, jag "hejade"  alltid på henne.
Jag tycker hon är så rolig! Och har även nu kollat upp hennes blogg som verkar grymt bra. :D

Hon var ute med den här lilla tjejen på bio.


Söta!

Okej, sen idag har jag varit på ansiktsbehandling. När man låg där med handdukar och krämer och gud vet vad i ansiktet kändes det som att man var en mumie! Plus att den där ång-maskinen nästan skrämde livet ur mig!

Men det var ju så j*klans kallt idag! Höll på att frysa ihjäl! Haha, men så när jag väntade på bussen, så stannade dt en bil som försökte ragga på mig och styla. Skruva upp musiken och slira...

- Are you trying to hit on me??

- Yes, I know what I want, babe.

- Okey, Cause that doesn't work on me..!

Japp, japp! Så e dt! Åhh, på torsdag börjar skolan.. Kanske inte det roligaste precis, men kul att träffa alla efter jullovet.

Nu måste jag gå och plugga!

Men innan det vill jag bara säga att jag har börjat få utväxt. Och visst, det är många som typ bara skulle säga:
 - Eww!

Men Jag har faktist längtat lite. Man ser att jag innerst inne är en blondin i alla fall!! :D
Och då har man något att skylla på om man skulle göra något "dumt" lr hamna i en "IQ-0"-situation! ;P (kom ihåg, that was MY line!)
Så, det var det!

Ha det så bra!

Pussar och kramar från Lenne<3


Tillängnat till Dej<3

Heej!

Det blir "Avatar" som vi ska se. Fast utan 3D "tyvär". Min kompis hade rdan sett den i 3D för typ en vecka sedan, så då ville hon inte se den igen. Värsta i-lands-problemet!!! Men, men.. Sånt e livet... Jag fattar igentligen inte hur man kan se en film flera gånger på bio.. Jag tycker det verkar rätt onödigt. Aja, det är bara min åsikt...

Nu sitter jag med en kletig ansikts-mask på mig. Vad gör man inte för att bli fin?? :P

Gud, det här känns svårt att skriva. Men jag saknar en kompis. Det är som att när jag tänker på henne och på alla äventyr och grejer vi gjort, så kan jag inte riktigt fatta att vi HAR gjort dem.

Vi var i Danmark tillsammans, vi har färgat hennes löshår, raggat på killar tillsammans, bråkat, blivit sams, tittat på bio, badat i spöregn, skrattat ihop, nästan gråtit ihop, delat hemlisar och haft många härliga stunder.

Men nu var det länge sen vi träffades och jag vet att jag ofta skuter upp saker och ibland inte träffar folk så ofta, men jag gör det inte för att jag inte gillar den personen eller vill undvika den. det är bara att ibland måste andra saker gå först. Som skola, familj och sådant.

Så Jag skriver det här till dej nu,

Förlåt, om jag har verkat undvika dej, det var inte det jag menade. Så jag vill bara skriva att

Jag saknar dej, Frida


Hopppas att du har det bra!


Pussar och kramar från lenne<33



Batman is my hero!!

Heej!
Lilla jag här!

Jag har precis tittat på Batman. Jag gillar dem faktist om jag ska erkänna. Jag gillar det här anorlunda, typ som Batman-bilen, deras kostymer, husen och vägarna. Jaa, jag gillar när det är anorlunda och att tänka sig in i om det skulle vara på ett annat sätt. Och plus, så är ju Batman så sexig =P  För att inte tala om Robin!!  =D




Hehe, skulle själv vilja vara med i en Batman-film. Typ som "Catwoman" eller bli Batmans dotter eller något... :P

Nu till verkligheten! Imorgon ska jag träffa några kompisar och kanske kola på bio. Antingen "Avatar" i 3D eller trubbel i paradiset.




Hmm... Vilken film???


Måste köpa en ny skolväska, så tänkte kanske hitta en på rean nu.. Om jag hinner med... Det är så mycket jag måste planera in i mitt schema..

Men, nu ska jag sova, så god natt på er.

Puss och Kram från Lenne<33


Lenne talar ut...

Heej!<3

Idag har jag typ inte gjort nånting! Sov till kl.14.00!!! Rekord för mig! Men jag mår inte så bra idag, kan ju vara därför.. Jag har lite ångest över vissa saker, t. ex. att skolan snart börjar, att jag vill shoppa som f*n, men vill inte bli pank+ att jag vill inte höra mina föräldrars Babbel om att jag handlar SÅÅÅ mycket

"- Och tänk nu på pengarna, lilla gumman."

VILKEN J*VLA GUMMA??? Jag blir bara så arg på det!! 1000kr i barnbidrag är ingenting!! Antingen måste jag hitta ett sätt att tjäna mkt pengar på eller så ska jag skriva ett brev till "Dem där uppe i makten" och klaga på att vi har så låga barnbidrag.


skrue.gif image by Necoz


"Men pengar är inte allt." säger vissa, - Och nej, det kanske inte är allt, men det är MYCKET, i den världen vi lever i i alla fall. Alla dessa pengar som folk nu skryter om, det gör bara mig mer frustrerad.

Men nu ska jag sluta skriva om det. HELA inlägget får ju inte handla om hur jag gör revolt, eller hur?? ;P

Tänk att det är år 2010 nu! Det känns fortfarande som -09 för mig, men jag finner nog -10 känslan någon dag innan skolan börjar.

På söndag ska jag åka till stan med några kompisar. Det ska bli kul! Det var ganska länge sen jag träffade dem.


Jag kom bara på en sak när jag satt i bilen för någon dag sen. Jag lyckas alltid träffa killar som är stolta över sina mobiler!! Och det kommer en värre del!! Så här kan det gå till:

Jag och en killkompis/"på G-pojkvän" hälsar på varandra, vi börjar prata och när vi kommit en bit in i samtalet: 

Jaa, jag har ju den här mobiltelefonen, säger han och visar upp en mobil(Från 1997!?!?!)
- Okeehhj..., Säger jag och blir lite förvånad(och stum??) 
- Men jag har den bara för att min andra inte funkar. (bortförklaring eller kan det vara "Karma" att jag alltid träffar killar med trasiga telefoner??) 




Well, great if he has a mobil som över huvud taget fungerar!! Men varför måste de visa upp dem och på något sätt vara stolta över att de har någon gammal "Nokia 3310" från 1997?!?!!? Den "logiken" fattar inte jag, men är det någon som fattar det kan du väll ringa mig på 0705... Haha,, skojja bara, det här ska inte bli någon j*kla "efterlyst"

- Hej! Du har kommit till telefonsvararen till "Lenne söker logiken". Var vänlig tryck 1. 

(Knapp 1 trycks ner)
 
Piiiip...

- Var vänlig tala nu om för Lenne hur denna logik fungerar, efter pipet.  

Piiip... 

Okej, jag kan erkänna att jag kanske gick in lite för mycket i "rollen" och observera att jag bara skojjade, men jag hoppas att ni fattar vad jag menar.

Nu ska jag sluta skriva men jag skrver säkert om någon dag eller så..

Pussar och kramar från Lenne<33


RSS 2.0