A bad day...

Fanfanfan!

Har dåligt självförtroende just nu. Idag har varit en lite blandad bra/dålig dag. Satte nog för mycket press på mig själv idag. Vi skulle simma och eftersom jag höll på mycket med det innan så har jag för höga förväntningar på migsjälv som jag inte kan nå upp till. Läraren tror inte man kan vissa saker som man kan osv...

Nej, känner mig ganska knäckt från idag. Är trött nu och har en himla fysik-labbrapport som ska vara inlämnad till imorgon. Aja, ska skriva klart den efter det här. Men just nu vet jag knappt vad jag ska göra. Eftersom jag är så knäckt efter idag så känns det som att jag inte har lust med nånting längre. Vill bara skita i allt och göra revolt. Göra något jävligt crazy och typ klippa av mig håret och ta första bästa tåg/flyg/what ever,, ut i världen och vet inte... Bara dränka ner mig av droger och sprit. slinka in på någon bar, förstöra någons framträdande genom att själv ställa mig på scenen och ta micen ifrån personen. Börja sjunga och bli en hit. 

That's a good story, isn't it?!? 





Ibland känner jag mig ganska fin. Alltså fin-fin. Jag känner mig som en som är för fin för vissa andra eller för att göra vissa saker osv... Ibland tror jag att det är ganska dåligt att ha en sådan uppfattning om sig själv. Men vad ska jag göra?? Fan. Och så känns det fel att gå imot en hel j*vla grupp och ba " Nej, men jag är för fin för er". Vem skulle typ vilja vara med en då?? Jag har alltid varit den där tysta tjejen, och det, typ för att det har varit så hemma och man fick väll liiiiite för mycket beröm när man var tyst och 'en fin flicka'. Nu är det svårt att ändra på migsjälv och det mår jag ibland dåligt för. Jag märker att jag mest bara lyssnar på andra och är själv helt tyst eller säger "Aa..." eller "Jo, precis..". Det känns så jobbit för jag vet att där inne så har jag en j*vla hög med roliga och intressanta saker men de kommer inte fram när jag väl börjat lyssna på andra.

En annan sak är att det känns som om jag tappat lite intresse för min kompis. Jag är rädd för att jag ska göra något dumt och ångra mig sen. Vad gör man åt sånt?? Jag vet ju att vi kan ha kul och så men nu känns det bara som att jag tappat intresse för henne och att jag inte bryr mig så mycket om hennes prat. Jag känner mig helt enkelt trött på henne. Men det kommer säkert bättre tider senare.. Men det är ju bara vad jag känner just nu..

OK, detta var ett litet "terrapi-inlägg" idag från mig. Men ibland behöver man ju bara få ut sig vissa saker så att man sedan kan gå vidare. Inte sant??
Detta var allt för denna gång
 
Pussar och kramar från Lenne<33

I have a dream...

Hejhej!

Är verkligen glad att jag skriver just nu, även fast skolan håller på.

Tittade tillbaka på några gamla inlägg. Gud vad det kändes som jag mådde bra i somras. Jag menar, jag stack ut, hade kul, solade, badade osv. Bara det att det känns som att jag tog hand om mig och så gjorde mig så glad. (vilket det io försig gör) men ändå. Då hade jag tid för det jag verkligen ville och jag kunde vara mig själv, ta det lugnt och bara planera morgondagen. Jag tror att denna sommaren kommer bli ännu bätre!



Eftersom min vänskap med Frida och Jossan är bättre och bara en sån sak tror jag kommer ändra. Sedan har jag inte samma känsla som innan, alltså att jag inte har kniven på strupen hela tiden utan jag tar det mer lugnt nu och känner att det kommer att ordna sig alltihop.


Gud! Jag har en så stark längtan. Jag tror nästan inte ni vet hur stark känsla jag får, bara jag tänker på det. Det är för designer-yrket. Jag vill så himla gärna och jag känner så mycket att det är jag. Jag vill hålla på med det, jag vill göra det!



Samtidigt (fast inte lika starkt tror jag) har jag en känsla för att jag vill bli någon slags kemist. Typ biomedisinsk analytiker. Men det är mycket för att jag känner att jag skulle vilja hjälpa till, ta nya framsteg innom vetenskapen och komma på t.ex. nya läkemedel. Det skulle vara coolt om man kunde det där och ba " Den här patienten behöver zink-tillskott för den dåliga koncentrationen." Nej, men typ... Att kunna hjälpa någon, ta reda på felet och bota människan, som den inte skulle kommit på själv. Det tycker jag är coolt. 



Har ni några drömyrken??   

Har inte något mer att skriva nu
Vi hörs!

Pussar och kramar från Lenne<33

Bara en chill dag...

Hejhej!

Idag har det varit ganska chill. Jag, Frida och Jossan kollade på några filmer som vi hade hyrt.

Det kändes kul att bara kunna släppa loss lite, köpa asmycket godis och tare lugnt. Och sen att bara kunna skratta åt saker, fnissa lite och känna att "fan va bra kompisar vi är".

Imorgon blir det stan med Anna hoppas jag:)

Åhh... Något som stör mig är att jag har fått värsta munsåret. Euw. Vet inte riktigt vad jag ska göra för det är typ jättestort. Men jag tänkte bara låta det vara för vill inte testa något, då kanske det blir värre och det vill man ju inte.

Gud, snart är jullovet slut. Fast jag känner mig ändå nöjd med vad jag har gjort under lovet. Och sen blir det lite skönt att komma tillbaka in i rutinerna igen. Få höra hur alla andra har haft det och så...
Hoppas man bara inte behöver oroa sig för lite saker bara... F*n vad vissa saker bara kan plåga en till döds typ... Shit, aja, ska ta å snacka med någon om det...

Mamma kommer snart hem med jaku-niku (vette f*n hur det stavas...) osv, till familjen. Mmmm...




Det var allt för mig denna gång,


Pussar och kramar från Lenne<3


Holy Shhiieat!!

Holy shiieat!!!

Har fått rekordmånga besökare!! :P  Det gillar vi!!

Jag kan säga att jag lever mitt vanliga lilla liv just nu.. Händer inte alls mycket, men det är rätt skönt just nu.

Damsög huset för en stund sen. Haha, INTRESTING, inte sant?? :P haha...

Lyssnar just nu på "California Girl" med Katy Perry tror jag?? :P

Är lite "äckel-päckel-förkyld". Usch och fy! Ni vet när man får upp slem och snyter sig stup i kvarten.

Men, men, Not sexy! Aja,. life goes on!

Hade en lugn men kul nyårsafton hos några vänner. Gott käk och skumpa ;P



Men jag gilar det bäst så, och sen var det en del fyrverkerier. Det är också skönt att det inte är bombat, utan mer att man kan se var och en. Och inte som det var när man var liten och man var skiträdd. Haha...

Ska snart dra till F&S och träna gärnet. 

Aja, har inte så mycket mer att berätta nu, så 
Gott nytt år på er!!

Puss och kram från Lenne<33 

RSS 2.0