Hallå igen!

 Hej igen!
 
Länge sen jag skrev nu...
 
Nu har jag ju flyttat och jag har varit med om en hel del kan jag säga er. Både bra och dåliga saker, men allt är ju erfarenheter. 
 
Innan i ett inlägg skrev jag ju att jag var osäker på om jag hade valt rätt utbildning osv. Just nu känner jag att jag ska försöka klara av denna utbildning som jag går och bara ta ett steg i taget. Sen får jag se vart detta leder. Annars så när jag gått klart här så har jag funderat på att gå en annan utbildning. Jag vet, det kan låta väldigt långsökt eller konstigt på något sätt, men jag känner att jag vill hålla på med design och kultur i olika former och bara fördjupa mig inom detta ämne, så då har jag kanske tänkt börja en annan designutbildning, om jag vill och känner för det. Vill ju också såklart sedan komma ut i arbetslivet och börja jobba, men jag känner att jag dras till "konsult-jobb" där jag kan hoppa runt på många olika företag så att jag en dag kanske till och med bygger upp mitt egna lilla imperium. Mohahaha...!( Nej det var inte kul... Det märkte jag. + att jag tror egentligen inte man kan säga LITET imperium, men det lät bra i mitt huvud, så nu skriver jag det i alla fall! SÅ!) Men att starta sitt egna företag verkar så svårt och väldigt mycket att hålla reda på. Okej, lite förstår jag ju att man måste se till att det blir rätt och skött korrekt, men ändå. Sedan skulle det också kännas så konstigt om man ska anställa någon annan. Men jag antar att när man väl känner att tiden är inne och man har startat upp så kommer det att kännas rätt.
 
Drömmar, drömmar... Jag känner att jag har en del drömmar som jag verkligen måste värdera och känna är viktiga. Bara på dessa veckor så har jag lärt mig så otroligt mycket. En av dessa saker jag har lärt mig är att verkligen känna in att man har bara ett liv. Man ska göra det man vill och det ska man sattsa på till 1000%! Jag känner ganska ofta i vardagen att jag känner mig stressad eller på något sätt rastlös. Jag vill sätta igång och jobba med det jag vet att jag vill och kan. Design i alla typer och former. Det gäller om nuet. Vad jag gör nu. Men då får jag försöka tänka mig att det jag gör nu kommer leda till att min dröm kommer slå in i framtiden. 
 
Som sagt, har massa saker hänt här och jag har varit med om en hel del, både bra och dåligt, men mest bra saker. För att nämna vissa saker... (haha, usch!) Jag har badat i Vättern, jag har suttit vid piren och sjungt med en kompis en fin kväll, sätt klasskompisar näcka i en park, dansat med en hunk(riktigt tight tränad kille), festat mycket, känt mig nedbruten och så djupt inne i migsjälv att jag knappt orkat med omvärlden, kännt mig obekväm och osäker, skämt ut mig en kväll..., haft följe hem med en fin kille, träffat många olika människor, träffat fina människor. Detta var bara en del av det som hänt.
 
 
Saknar faktiskt en del saker hemma, även om jag har det bra och fint här. Bland annat så saknar jag ju en del kompisar. Det känns konstigt att inte kunna träffas "bara sådär". Nu blir det att man får träffas när jag åker hem, vilket inte blir så ofta. Men jag ska försöka kontakta dem när jag väl kommer hem. Jag saknar också en del av friheten att jag vet vart allting ligger. Här nere känner jag inte samma säkerhet att veta vart man ska gå eller vart man kan träffas osv.
 
Annars är det fint här i Jönköping. Det är fint med vatten i staden och det finns många fina utsiktsplatser. Jag gillar det rum jag bor i och har som  en liten "walk-in-closet" vilket jag alltid drömt om. Dock så när jag ska skaffa min egen lya ska den vara lite större och vara rakt i taket i stället för snedtak som jag har nu. 
 
Jag måste bara tipsa om en sångerska som jag precis har upptäckt, som sjunger jättebra och har många bra låtar som jag gillar. Hon heter Rebecca Ferguson. Gillar verkligen hennes låtar. Lyssna så får ni bedömma själva!
 
Appropå "kändisar" så såg jag en ganska känd bloggersa här i Jönköping igår. Jag kände igen henne direk när jag såg henne, så det var kul. Här är länk till hennes blogg:
 
Caty's blogg:
http://werun.se/caty/
 
Har fått lust och längtan efter att resa någonstans utomlands. (När har man inte det??) Men i alla fall... Vill ut och känna lite frihet och makt på det sätt man kan känna. Nu är man ju lite äldre också så man kan upptäcka och komma ihåg mer. Leva och upptäcka saker.
 
Igår köpte jag en ny foundation. Det är den nya från Cliniqe, "Even better makeup" tror jga den heter. Den känns rätt bra. Fick bara lust att testa en lite dyrare foundation och denna ska ju jämna ut hudtonen efter ackne och liknande. Så hoppas den hjälper och fungerar bra på min hud.
 
 
Köpte också ett nagellack från Isadora, "second nail", eftersom jag känner att mina naglar känns lite fnasiga ock går av mycket så hoppas jag på att det ska hjälpa. Jag känner mig mycket bättre när jag har vårdade och fixade naglar. Det behöver inte vara så avanserat, men så att det blir lite guldkant på vardagen(= guldkant på fingret) haha, nej men lite glans kan aldrig skada. Jag blir glad också när jag ser att de ser bra ut eftersom man använder händerna så ofta så blir man positivt överaskad!
 
 
Jag hoppas att ni har det bra! Vi hörs!
 
Pussar och kramar från Lenne<33
 

RSS 2.0