hejsan hoppsan

Hej hej!
Det är sent och jag ska upp för att träffa en kompis imorgon. Får se hur det slutar.. Men, men. Studenten är gjord och över. Jag känner mig glad att det är över. Dock så kändes det som att det sista tunga arbetet jag gjorde tog luften ur mig. Jag fattar inte hur någon kan driva på en så hårt och pressa en. Samtidigt så ville jag ju lyckas och få ett bra omdöme, men ändå. Det tog kålen(hur det nu stavas??) på mig, så när jag slutatde och studenten var över, så var det som en tvärnit och en bil körde in i en tegelvägg. Det tog lite stopp där ett tag. Sen ska jag ju flytta till ny ort där jag sökt fortsatta studier. Då var det väldigt mycket på om bl.a. det när jag slutat skolan. Så jag känner bara att jag får som magsår bara jag tänker på den stressiga tiden. Men jag är glad att det är över. Nu börjar en ny tid.
I helgen så besökte vi faktiskt min "nya stad" som jag tänkt flytta till. Jag vet inte hur jag känner inför flytten och så. Det blir närmare mina släcktingar men jag är lite orolig för hur staden verkligen är när man bor där. Stockholm är ju så härligt och i ett visst tempo som jag är rätt van vid nu. Då hoppas jag inte att det blir allt för "seegt" i min nya stad. Vet inte om jag skulle kunna trivas då, men självklart hoppas jag på det bästa. Den linje jag sökt är jag också lite osäker på. Är det rätt? Är det verkligen vad jag vill och vad jag i mitt hjärta känner är det rätta? Ibland känns det som att jag har en annan bild i mitt inre av vad jag vill gå och uppnå men att det inte stämmer överens med det jag nu sökt till. Detta är svårt, men annars får jag väll flytta hem igen om jag inte skulle trivas på något sätt.
En annan sak som flytten kommer medföra är saknaden av så många kompisar och familj. Jag tror man kommer vänja sig efter ett tag men att man kommer att tänka på att det är än mer viktigare att hålla kontakterna uppe och vid liv. Jag ska försöka göra mitt bästa, även om jag vet att jag av personliga själ ibland kan ha svårt med det. Vill inte gå in på det men så är det bara och jag hoppas att de runt omkring mig kan förstå, vilket jag också märker att vissa gör, vilket gör mig glad och mer säker i migsjälv.
Nog pratat om allt detta nu. Mitt s.k. "sommarlov" har börjat nu och jag är ledig en vecka till innan jag ska jobba lite. Ska ta vara på denna vecka och förbereda mig så bra jag kan.
Jag mår bra och mitt liv rullar på. Hoppas allt är bra med er med!
Pussar och kramar från Lenne<33

RSS 2.0