.Kvällsinlägg.

Heej!

Kollar på massage-ställen. Tänkte boka nu när jag har tid...

Hittar bara inte några bra ställen.. :/

Aja,, Imorgon ska jag till frissan!! :D Spännande va?? :P

I might do something crazy.. Ni får se...

 Aja, ska borsta tänderna nu och gå o lägga mig.

Soc gott!

Pussar och kramar från Lenne<33

Loooov!! :D

Nu ere LOOOOOOV!!!

Jätteskönt!!!

Nu ska jag gå och kolla på the simpsons filmen.






See you later!

Pussar och kramar från Lenne<33


Painful day...

Hej!

Har inte haft en så jättebra dag idag... :/
Hela dagen har varit stressig. Dagen började med att bussarna inte kom som de skulle så jag fick gå/springa en bit. I skolan började jag med engelska där jag skulle skriva en sammanfattande text av en engelskabok jag läst på engelska. Det blir ganska mycket stress eftersom vi bara har en och en halv timme på oss.

Efter det hade jag lunch. Det var inte så god mat idag, men det gjorde inget eftersom jag ändå inte var så hungrig. Därefter hade jag idrott. Vi skulle simma men av vissa anledningar så gick jag på gymmet istället. (That's how it is to be a woman....)

Sen skulle jag ha muntligt prov i svenska, men då visade det sig att jag hade fått fel bok. Vi har 2 upplagor av en och samma bok. WHAY??? Så himmla pissigt. Of course fick jag den gamla när vi skulle haft den nya upplagan. Men varför köper man in 2 olika upplagor när det är inlärningsböcker. Why not just stick to one of them and shit the rest!!..? Det stod inte ens samma i böckerna. Så nu får jag göra det imorgon istället.

Aja, satt kvar i skolan och pluggade lite. Skulle vänta på att skolans "mattestuga" började eftersom jag ville plugga till matteprovet som är IMORGON. Sen när jag går dit, så är det of course "a full house in there". Nästan flera hela klasser sitter där inne. I ett vanligt klassrum!!! Jag satte mig ner där ett tag men det var lika bra att gå hem för där fanns inte mycket till ro i alla fall.
 


Nu är jag hemma, känner mig ganska trött p.g.a. allt detta som hänt idag. Imorgon kommer ännu en jobbig och stressfull dag att löpa. Hoppas bara att jag kan behandla stressen, så jag inte tuppar av eller något, mitt under matteprovet. ("What a shame")

Aja, hoppas att allt är bra med er. Nu ska jag försöka låta allt detta rinna av mig och gå vidare. 

Pussar och kramar från Lenne<33


En diss idag...

Heej!

Blir nog ett ganska kort inlägg nu om lite som hänt å så...

Idag hade vi friluftsdag. Jag åkte pulka och skridskor. Det var kul men lite kallt.

Har sett Britney spears nya musikvideo. Tycker inte den var så bra. Jag tycker att dat var lite för mycket tagningar och vinklar bl.a. när hon har en kortkort dräckt på sig. etc. PLUS: att "Vaddå reklam?"....
Haha, i alla fall i början så e det som ett gäng reklamfilmer som bara satts ihop. Nej, musikvideon dissas från min sida.




Har en del att göra till nästa vecka nu. Men vi hörs och ses senare!

Pussar och kramar från Lenne<33
  


Not a special day...

Heej!

Igår var jag i s:t Jacobs kyrka och sjöng med kören. Kyrkan ligger vid kungsträgården så det var 'a pritty big job'. Jag var liiite nervös för det var en liten del av ett stycke som vi var lite tveksamma över, men 'it turned out well'.
Vi sjöng låtar av Steve Dobrogosz som själv var  där och spelade piano, vilket var ganska spänt.
Komposanter verkar alltid lite hårda, stela och 'missnöjda'. Men det är väl kanske för att de har det 'perfekta soundet' i huvudet men det kankse inte blir riktigt så i verkligheten. (Inget illa menat om Steve).

Sedan lagade jag med hjälp av pappa middag:P Vi gjorde fylda paprikor  ugn och det blev jättebra. Man är väl mästerkok ;P

Idag har jag bara sutit vid den här sketna burken(eller snarare laptopen) så nu får det bli ändring på det! 

See you later!

puss och kram från Lenne<33  

RSS 2.0