Norge imorgon! :P

Heej!

Imorgon bär det av till Norge! Vi åker tidigt så får skynda att skriva mig nu för att gå och lägga mig sen. Idag har jag fått tag på ett par S-K-*-T-Snygga Skidglasögon!! Är verkligen nöjd med dem! Vi var också och handlade lite annat, bl. a. ett par skidbrallor till min bror och vantar och sen lite mat till veckan. Vi var i Haninge. Gud vad det kändes bra att gå där! NOOOT! Typ alkolister och uteliggare som det ända ord de kan är "Hej". Det är synd, samtidigt blir man lite rädd att de ska börja "mucka" med en. Man vet ju aldrig lixom...




Kommer tyvär inte att kunna blogga under veckan men jag får väll skriva allt roligt som hänt senare och lägga upp bilder och så..

Har packat nu ikväll, har lyssnat på lite olika musik-stilar men lyssnade faktist en del på Bandit!! :O
Haha, japp, så är jag när jag är hemma... Going wild and crazy! :P  Som man ser på de där reklamerna för Guitar-Hero, när de dansar i underkläder, exakt så är jag hemma, haha!!... Japp, där kan jag känna att jag är jag och ingen annan kan komentera om jag sjunger falskt eller dansar "A freaky way"!!!



Tjej som spelar guitar hero i reklam

Nu lyssnar jag på 107,5 "Stockholms ända dansgolv"!  Det finns en låt som går just nu, tycker den är så j*kla bra!! Vet inte vad den heter men de sjunger "leave the world behind ya'". Det finns en annan också, där de sjunger "one love", jag älskar sån musik! Men ändå så lyssnar jag på bandit?? fatta vilken remixare jag är!!

Japp, japp, det är "sån" man är... Men nu måste jag sluta skriva! Kommer att sakna alla! Speciellt min lilla "honey-bunny" till flört. Men det kanske inte håller, man får ju se om man träffar någon i Norge kanske ;P
Det kan man ju aldrig veta...

Aja,

Pussar och kramar från Lenne<33


Hello expencive food!!

Heej!

Bara en vecka kvar tills jag åker till Norge!

- Hello expensive food! 

Haha.. nej, men skämt o sido, det ska bli riktigt härligt att åka skidor.... Och kolla in snygga Norskar of course!! :P
Det känns bra att man har en bra teknik och erfarenhet av skidåkning i ryggsäcken. Då känner man sig inte så spänd, även om jag inte åkt skidor detta året, så känner jag mig lugn.

I halgen har jag pluggat en del, vilket inte är så kul, men jag har haft lite av en slapp-helg. Har sovit ut ganska mycket och lagt mig tidigt, vilket jag inte kommer att göra idag... Där gick den sova-ut-planen i kras.

Got things to do now, and then sleep, 

Så vi hörs! Ville bara visa att jag lever, haha^^ Som alla bloggare säger...

Pussar och kramar från Lenne<3



 Mattias och Danny från EMD. De signerade skivor, så jag och min kompis köpte en. En jättekall dag! By the way, kramade Mattias och "hejjar" nu på honom i "Let's dance".


Alla hjärtans dag

Heej!

Sent på natten nu. Jag kan inte komma in på facebook och det är så himla störande!
Ville prata med en kompis där och så kan man inte äns komma in!

I helgen var lite släkt här och hälsade på. De skulle på bröllop så då fick jag ta hand om mitt söta kusinbarn.
Hah är så söt för han har blonda lockar. Jag var också så blond när jag var liten, men nu har jag fått en mörkare hårfärg och så har jag ju såklart färgat det brunt! Jag blir så blek i blont hår, så då är det bättre att vara brunett.

Jag var ju på kören idag. Jag han köpa en röd tröja igår med den nya arm'e-stilen med puffärmar. Jag blev nöjd med den, för den är ändå ganska lik ett bas-plagg som man kan matcha lite hur man vill.




Ungefär som denna fast helröd.

Så det är lite från idag!

Min alla hjärtansdag blev bra.

Puss och kram från Lenne<33


Alla <33-dag utan rött?!?!?

Hej!

Känner mig inte på så bra humör. Jag känner mig sviken och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.

Jag kanske har skrivit en sak till min kompis som jag ångrar. Jag hoppas i alla fall inte att det blir konstigt mellan oss bara för det, och om det blir det i alla fall så hoppas jag att han kan förlåta mig.


Lite suddig bild på mej

På söndag är det alla <33 dag. Jag ska uppträda med kören då. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig, för man ska ha kläder i rött och svart, men har inget i rött nästan. Är inte det konstigt?? 2 dagar till alla hjärtans dag och nästan inga röda kläder i affärerna...

Skäms på er!

Aja, nu ska jag snart gå och lägga mig!

God natt och sov gott!

Pussar och kramar från Lenne<3

"sjuk" idag

Heej!

Har varit "sjuk" idag... Var jättetrött + att vi skulle simma idag på gympan och jag har vissa problem med det. Visst kan jag simma! men det är andra saker som gör att jag inte gillar mig själv. Jag vill inte att andra ska se mig när jag inte är mig själv, vilket jag inte är i nu-läget. Folk kollar på ytan i detta samhälle. Och min ut-sida visar inte vem jag är riktigt. Jag har problem med min hud i ansiktet och då är det extra jobbigt att visa sig, särskilt osminkad. Så därför så ville jag inte simma idag. Imorgon ska jag på möte om min hud och sjukdom. Det känns skönt att i alla fall det blir gjort, men vill bara bli av med det så fort som möjligt.



Längtar till sommaren!!

Har inte så mycket mer att skriva just nu, men ni får ha det så bra!!

Pussar och kramar från Lenne<33


Håll den hårt eller släpp den helt!!!

Heej!

Idag har jag inte så mycket att skriva om, men jag måste ju fylla ut bloggen med nånting, inte sant??  :P

Så idag, Sl-trafiken har inte fungerat så bra idag.. Försenade bussar och tåg, för att inte snacka om nu ikväll när det var typ 1  timmes försening på tågen?!?! INTE bra om ni frågar mig! Så, nej, idag blir det en diss på SL!!




En annan diss jag vill sjänka, är till min engelskalärare. OKEJ, det är lugnt. Jag har redan hört om tjejen som fick sparken på grund av att hon bloggade om hennes chef, men jag är nästan 100% säker på att min engelskalärare INTE sitter och läser denna blogg.

SÅ, det jag skulle komma till var att idag kom jag och en kompis ca 5 min försent till lektionen. Då hon redan har släppt in de andra eleverna och börjat lektionen, knackar vi på dörren, väntar, ingen öppnar. Vi knackar igen och ingan öppnar och så håller det på, tills vi tröttnar och ger upp.

 Hon vill inte släppa in oss, och jag vet att det är en sorts "regel" hon har, men hon har faktist släppt in andra tidigare ibland. Jag ska tillägga att jag aldrig kommit försetn innan. Säger jämnstäldhet dig något?? Nu ska jag inte försöka gå över gränsen, och jag vet att hon inte kan hålla något sorts "protokoll" där hon ser hur många gånger hon har släppt in var och en av eleverna när de kommit försent men hon borde ha/haft regeln helt och hållet, inga undantag, eller släppt den helt! Det tycker jag i alla fall!

Men, för att gå över till något lite mer roligt, så kan jag säga att jag har läst klart matte A nu och jag får ett bra slut-betyg i det! Great!! I'm so proud!! :D  :P



För att gå över till "kill-fronten" som kanske är lite mer "exiting" kan jag berätta det här:

Det finns en bekant kille som kollar på mig och jag vet exakt vad han gör!!! Eller försöker att lyckas med. He's tryin' to get my attention! Han försöker att få min uppmärksamhet + att han vill visa upp sig. Han vill visa " kolla vad snygg, sexig och oemotståndlig jag har blivit. Men nej du, jag ska inte gå in i din lilla "fälla"!!! Jag ska sitta här på mitt feta arsl* och se på när du leker cool. Och jag ska skratta åt every move you do, baby! Grr! I'm bitch*er than u think! haha... Yeahh, yeahh... nog med "attention" från mig!

Nu till en annan kille, en helt annan typ, som jag har konmmit i kontakt med.
Jag är jätteglad att jag har fått kontakten med dig, även om jag kan verka blyg nu, så kanske vi kan fortsätta och kanske till och med få något tillsammans. Jag hoppas! <33

Nu visar klockan på "Lenne, NU bör du stänga av datorn" så jag ska väll göra det också...

Ni vet, jag har en sån här skalman-klocka, som visar när man ska sova, äta och blogga, hehe.. och annat förstås ;P 



Hederliga skalman och en annan variant av klockan :P

Aja, vi ses och hörs!

Från Lenne<33

Ps. Vet att detta kanske inte var ett såå roligt inlägg, men jag ska bätra mig!! ;)

RSS 2.0